Black Friday 2019: AVERTIZARE de la ANPC pentru TOTI Romanii

Black Friday 2019 are o avertizare foarte importanta emisa de catre ANPC pentru toti romanii, iata ce spun inspectorii despre evenimentul de reduceri.

Black Friday 2019 AVERTIZARE ANPC

Black Friday 2019 este un eveniment de reduceri care a fost anuntat de catre cei de la eMAG ca urmand a avea loc in data de 15 noiembrie, iar tot atunci vom avea promotii si la multe alte magazine online, cu detalii in aceasta pagina. Maoritatea magazinelor online din Romania isi organizeaza evenimentele de reduceri de Black Friday 2019 in aceeasi zi cu eMAG deoarece atunci este cel mai mare interes din partea romanilor, dar unele au inceput mai devreme decat trebuia.

Black Friday 2019 a inceput deja la anumite magazine online din Romania, ari cei de la ANPC ii avertizeaza pe romani sa fie foarte atenti pentru ca e plin internetul de tepe, chiar si de la magazinele cele mai mari din tara. Cei de la ANPC ne recomanda sa fim foarte atenti la produsele pe care vrem sa le cumparam cu ocazia Black Friday 2019, iar asta pentru ca magazinele obisnuiesc sa creasca preturile inainte de eveniment, pentru ca reducerile sa para mari.

Black Friday 2019: AVERTIZARE de la ANPC pentru TOTI Romanii

Black Friday 2019 nu va fi diferit fata de alte evenimente de reduceri organizate in anii trecuti de catre magazinele online din Romania, astfel ca vor fi foarte multe promotii false in Romania. Vasta majoritate a magazinelor cresc preturile inainte de aceste venimente, si le reduc, pentru ca pretul final sa para cu mult mai mic, dar in realitate reducerea e foarte mica fata de pretul avut de produs cu o luna inainte de Black Friday 2019.

“Oamenii trebuie să urmărească produsele de valoare, pe care vor să le cumpere, ca să se asigure că cel puțin în urmă cu 30 de zile, prețul care urmează să primească discount era acela. Nu rare au fost situațiile când prețurile aparent cu discount, erau mărite și apoi scăzute. Echipa noastră de aur a sancționat operatori economici care aveau afișat la raft, profită acum. Și am vrut să aflăm de ce profităm de fapt, și ne-am dat seama că profităm doar de faptul că eram în control în acel magazin.”

Black Friday 2019 va fi o noua ocazie pentru magazinele online de a prosti foarte multa lume, iar ANPC va fi foarte vigilenta in ceea ce priveste promotiile care vor fi disponibile in Romania. ANPC va trimite inspectori in magazinele fizice pentru a analiza reducerile care sunt disponibile pentru Black Friday 2019, insa va analiza si ofertele din magazinul online, dar desigur ca romanii vor fi oricum pacaliti, iar sanctiunile magazinelor ar putea veni mai tarziu.

Black Friday 2019 va trebui sa puna toti romanii in garda pentru ca magazinele online vor profita de toate portunitatile pentru a pacali lumea, si cu siguranta vor reusi in foarte multe cazuri.