AirTag este Produsul NOU al Apple de care Probabil NU ai Nevoie

AirTag ios 13.2

AirTag este un nou produs al companiei Apple care a fost confirmat de catre iOS 13.2 in aceasta seara, insa desigur ca mai nimeni nu are nevoie de el. AirTag este un dispozitiv de mici dimeniuni care este gandit pentru a ajuta oamenii sa nu mai piarda nimic, el putand fi localizat usor prin iDevice-uri.

iOS 13.2 confirma iar lansarea AirTag, care pana acum nu avea denumire, iar acest dispozitiv este prezent in codul sursa cu poza AirPods, dar aceasta poate fi schimbata de la distanta de Apple. AirTag va putea fi localizat folosind iPhone prin aplicatia Find My, Bluetooth, Wi-Fi si poate noua banda ultralarga a chip-ului U1 putand fi folosite.

AirTag este gandit pentru a permite localizarea de obiecte, la care este atasat, inclusiv in interiorul camerelor, deci e posibil sa aiba si un difuzor. Utilizatorii ar trebui sa poata rula si un sunet pe AirTag pentru a permite localizarea sa mult mai usoara la nevoie, insa putina lume va dori sa cumpere asa ceva.

AirTag iOS 13.2 imagine

AirTag nu are deocamdata vreo posibila data de lansare anuntata, si nici nu se stie cam cat ar urma sa coste, astfel ca ramane de vazut ce anume vom mai afla.