Huawei: AVERTIZARE CRITICA Facuta Astazi de catre Companie

Huawei a lansat astazi o avertizare critica prin vocea fondatorului sau, iata ce mesaj extrem de important au chinezii pentru toata lumea si ce se intampla.

Huawei AVERTIZARE CRITICA

Huawei lanseaza astazi o avertizare foarte dura prin intermediul fondatorului sau, acesta vorbind cu jurnalistii de la o publicatie europeana despre ceea ce se intampla in momentul de fata cu a sa companie. Conform fondatorului Huawei, sanctiunile impuse de catre SUA impotriva lor, dar si toate cererile de a le interzice produsele, au ajutat de fapt compania sa devina mult mai cunoscuta la nivel international, ceea ce i-a cam si crezut vanzarile deja.

Huawei spune ca atacurile dure pe care SUA le-a tot dus impotriva sa au confirmat puterea pe care o are compania atat pe piata vanzarilor de telefoane, cat si pe piata de telecomunicatii, ceea ce in final e bine pentru ei. Desi Huawei spune ca aceasta situatie i-a cam fost de mare ajutor, compania recunoaste deasemenea faptul ca a pierdut unii clienti, care n-au dorit sa continue, sau sa inceapa, colaborari cu ei din cauza problemelor.

Huawei: AVERTIZARE CRITICA Facuta Astazi de catre Companie

Huawei face totusi o avertizare foarte importanta deoarece spune ca in final companiile americane sunt cele care vor pierde din acest razboi, deoarece nu vor mai avea acces la anumite segmente ale pietei chinezesti. Huawei nu vindea prea multe produse in SUA, deci acolo n-a pierdut mai nimic din cauza sanctiunilor impuse de catre Donald Trump, insa sustine ca el le-a facut mult rau companiilor americane care nu mai sunt bine vazute in China.

“În cele din urmă, companiile americane vor suferi cel mai mult. Dacă companiile americane vor pierde multe părți ale piețelor chineze. Acest lucru nu este în interesul lor. Dacă SUA ar renunța la globalizare, ar oferi Europei o oportunitate uriașă.”

Huawei nu prea pare sa fi fost foarte mult afectata de ceea ce a facut SUA cu sanctiunile sale, incasarile si vanzarile companiei fiind pe un trend ascendent in ciuda tuturor problemelor la nivel global. SUA a incercat sa ingenuncheze compania chinezeasca, si desi se parea ca a reusit sa faca asta, in realitate nici macar n-a reusit sa le reduca vanzarile, chinezii depasind deja Apple in vanzari in 2019, si apropiindu-se tot mai mult de Samsung.

Huawei nu pare sa fi fost afectata chiar atat de mult, sau mai deloc de toate problemele pe care SUA a tot incercat sa i le faca, iar asta e o foarte mare surpriza in final.