Huawei MATE 30 Pro: DATA de LANSARE in Europa a Telefonului

Huawei MATE 30 Pro are data de lansare in Europa dezvaluita intr-un final, iata care este planul Huawei pentru a-si vinde telefoanele si pe acest continent.

Huawei MATE 30 Pro DATA LANSARE Europa

Huawei MATE 30 Pro a fost prezentat acum mai bine de o luna de catre cei de la Huawei, insa din pacate pana acum telefonul a fost pus in vanzare doar in China si unele tari din apropierea sa. In momentul in care Huawei MATE 30 Pro a fost prezentat de catre chinezii de la Huawei, a fost anuntata inclusiv lansarea acestuia in Europa, la preturi care incep de la aproximativ 1000 de euro, insa o data n-a fost totusi furnizata de catre chinezi.

Huawei MATE 30 Pro este totusi acum pregatit pentru a fi pus in distributie si in Europa, iar chinezii si-ar dori ca vanzarile pentru telefoane sa inceapa undeva in jurul datei de 15 noiembrie. Nu se stie deocamdata in care dintre tarile europene vor incepe vanzarile pentru Huawei MATE 30 Pro de la acea data, insa e de presupus ca el va putea fi cumparat din toate cele importante, dar desigur ca fara aplicatiile si serviciile de la Google.

Huawei MATE 30 Pro: DATA de LANSARE in Europa a Telefonului

Huawei MATE 30 Pro va fi livrat cu Android 10 pentru clientii care sunt interesati sa il cumpere de la producatorul chinez, insa din pacate nu va fi livrat inclusiv cu aplicatii si servicii Google, asa cum v-am spus. Avand in vedere ca Google nu poate licentia aplicatiile si serviciile sale pentru Android 10 de pe Huawei MATE 30 Pro, era normal ca telefonul sa vina fara ele, iar asta afecteaza consumatorii interesati sa-l cumpere.

Huawei MATE 30 Pro nu va avea parte de acelasi interes din partea clientilor precum modelele anterioare, iar asta pentru ca aplicatiile si serviciile Google sunt importante pentru foarte multa lume in acest moment. Chiar si asa, vor exista cu siguranta fani inraiti ai Huawei care vor dori sa cumpere Huawei MATE 30 Pro in momentul in care va fi lansat, iar asta e perfect normal, mai ales daca lor nu le pasa de aplicatiile si serviciile Google.

Huawei MATE 30 Pro nu va putea avea instalate aplicatiile Google pentru ca acest lucru e imposibil acum, dar poate ca intre timp sanctiunile din SUA vor fi ridicate, iar totul va reveni la normal.