Apple Confirma AirTag, Iata la ce ve Folosi Noul Produs

Apple Confirma AirTag interfata

AirTag este un nou produs pe care compania Apple il pregateste pentru lansare pentru clientii din lumea intreaga, iar recent a cumparat marca pentru el. Apple a negociat cu o companie din Rusia si a cumaprat marca inregistrata AirTag pentru a o folosi cand va lansa noul produs la care lucreaza de ceva vreme deja.

AirTag a fost inregistrat ca marca in Europa de catre o companie ruseasca specializata in dezvoltarea de dispozitive wireless cu ceva timp in urma. Nu se stie cat ar fi platit Apple pentru a cumpara drepturile asupra acestei marci, insa isi va recupera cu siguranta banii dupa ce va incepe sa vanda AirTag la nivel global.

AirTag a fost confirmat de catre iOS 13.2 ca fiind denumirea pentru un dispozitiv de mici dimensiuni pe care Apple il va lansa, si care va permite localizarea obiectelor noastre. Un produs similar despre care probabil stiti este Tile, Apple intentionand sa lanseze o alternativa pentru el, iar AirTag este ceea ce vrea Apple sa puna in vanzare.

Apple Confirma AirTag interfata

AirTag va putea fi localizat prin aplicatia Find My din iDevice-urile noastre, si mai sus puteti vedea cum va arata totul cand dispozitivul va fi lansat. Apple ar putea lansa AirTag abia in 2020, dupa cum se prezinta lucrurile acum, dar deocamdata nu se stie si cam cat ar intentiona sa ceara pe el cand il va vinde.