Angajatii Huawei se REVOLTA, Razboiul cu SUA i-a Transformat in SCLAVI

Huawei are o problema foarte mare in momentul de fata deoarece angajatii sai se revolta dupa ce au fost transformati in sclavi din cauza razboiului cu SUA.

Huawei Angajatii REVOLTA Razboiul SUA SCLAVI

Huawei a luat o serie de masur draconice dupa instituirea unor sanctiuni foarte dure de catre SUA impotriva sa, si le-a cerut angajatilor sa lucreze multe ore suplimentare pentru a ajuta compania in razboiul cu americanii. Fondatorul Huawei a cerut loialitate de la angajatii companiei, dar si dedicare, pentru a lucra peste program, uneori si 12 ore pe zi, totul pentru a dezvolta noi tehnologii care sa le inlocuiasca pe cele americane la care au interdictie.

Huawei este criticata de catre angajatii sai din cauza faptului ca managerii nu raporteaza in mod corect orele lucrate de catre ingineri pentru dezvoltarea de noi tehnologii pentru companie, totul fiind tinut secret. Huawei si-a obligat inginerii sa lucreze in schimburi de cate 12 ore inca de prin mai, dupa ce sanctiunile au fost impuse, iar lucrurile nu s-au schimbat pentru ca inca nu exista alternative la tehnologiile interzise de americani.

Angajatii Huawei se REVOLTA, Razboiul cu SUA i-a Transformat in SCLAVI

Huawei a fost criticata de catre angajati in platforma interna de comunicare folosita de catre acestia, o scrisoare deschisa fiind publicata acolo, insa desigur ca ea a disparut la scurt timp dupa aparitie. In perioada in care a fost activa, aceasta a adunat comentarii de la mai multi angajati ai Huawei care au confirmat cele relatate in ea, si au cerut o imbunatatirea a conditiilor de lucru, dar desigur ca asta nu se va intampla prea curand.

“O scrisoare deschisă a fost postată pe tabloul de mesagerie intern al Huawei – apoi a fost eliminată rapid – care conține o mustrare accentuată a politicii de prelungire a companiei și presupunând că executorii acoperă întreaga activitate suplimentară care se întâmplă. Autor scris de Hu Ling, un membru al echipei de resurse umane la unitatea de cercetare de laborator elite 2012 a Huawei, documentul reflecta nemulțumirea și neîncrederea care se dezvoltă în rândurile gigantului tehnologic chinez.”

Huawei a fost criticata si pentru faptul ca aceste zile de lucru de 12 ore reduc substantial eficienta inginerilor care lucreaza la dezvoltarea de functii noi, mai ales ca unii lucreaza in aceste conditii zilnic, de luni de zile. Huawei isi exploateaza angajatii in momentul de fata pentru a gasi solutii pentru ceea ce americanii i-au luat, dar nimeni din conducere nu va recunoaste public asta, cultura companiei fiind de a minti si a ascunde tot.

Huawei este intr-o situatie delicata, iar Donald Trump refuza sa ridice sanctiunile impotriva sa, desi a dat de inteles in repetate randuri ca va face asta, dar nu se prea tine de cuvant.