ASA ar vrea Apple sa ARATE Primul iPhone cu ecran Pliabil

Apple vrea sa lanseze un iPhone cu ecran pliabil, iata cum vrea compania americana sa arate acest nou model de telefon asteptat de multi dintre fanii sai.

 

apple arate iphone ecran pliabil

Apple dezvolta un iPhone pliabil, iar asta stim de cateva luni bune de zile, compania americana ramanand in urma celor de la Samsung si Huawei din acest punct de vedere, dar incearca sa revina cu forta. Apple a depus cateva brevete de inventie pentru telefoane iPhone pliabile, fara a lansa ceva concret pana acum, insa iata ca lucrurile se schimba, iar americanii dau de inteles ca inca mai au un asemenea produs in lucru.

Un nou brevet de inventie inregistrat pentru compania Apple continua sa ne arate ca telefoanele sale iPhone se indreapta spre lumea pliabilelor, insa nu chiar asa precum vedem acum la cei de la Samsung, sau Huawei. Mai exact, cei de la Apple vor sa faca un iPhone care are ecrane pe ambele parti ale carcasei, ceva ce am mai vazut la unii producatori chinezi, dar nu folosind un ecran flexibil, ci doar ecrane standard.

ASA ar vrea Apple sa ARATE Primul iPhone cu ecran Pliabil

iphone ecran pliabil

Apple a descris in alte brevete de inventie telefoane iPhone care se indoaie, insa acum revine la ideea unul telefon care are ecran ce inconjoara tot dispozitivul, dar apare nu s-ar putea deschide. Vorbim practic despre un ecran pliabil/flexibil care ar urma sa fie folosit pentru iPhone de catre compania Apple, deci nu avem parte de clasica poveste a telefoanelor pliabile care se transforma in tablete pentru utilizatori.

“A portable electronic device having front and rear surfaces, comprising: a transparent enclosure that forms at least part of the front and rear surfaces; a circuit board; and a display assembly configured to provide visual content. Wherein the display assembly is positioned in the transparent enclosure and extends around the circuit board, wherein the display assembly has first and second ends, wherein the second end is coupled to the first end at a joint, and wherein the visual content extends continuously across the joint.”

Daca un telefon pliabil clasic are o utilitate reala, un iPhone cu ecran pliabil pe ambele parti ale carcasei nu prea pare ceva de care oricine ar putea fi interesat, ceea ce ar putea face dificila promovarea sa. Cei de la Apple au idei cu mult diferite fata de Samsung, sau Huawei, in ceea ce priveste ecranele flexibile/pliabile, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va decide Apple sa ofere pentru clientii sai din intreaga lume.