Huawei: Anuntul IMPORTANT care TRADEAZA o MARE PROBLEMA

Huawei este in centrul unui anunt foarte important venit de la fondatorul companiei, si el tradeaza o foarte mare problema care exista in momentul de fata.

huawei anunt fondator tradeaza problema

Huawei, incoltita de toate problemele din ultimul an si jumatate, a facut prin fondatorul sau un anunt foarte important care arata ca lupta cu SUA inca este destul de departe de a se termina, ceea ce este totusi o veste proasta. Mai exact, fondatorul Huawei, Ren Zhengfei, a anuntat faptul ca in momentul de fata compania nu are nevoie de SUA pentru a functiona si a avea succes, ceea ce arata intr-o buna masura cam cat de mare este supararea.

Huawei a incercat in ultima jumatate de an sa “supravietuiasca” fara SUA si tehologiile de acolo, iar multumita nationalismului chinez a reusit sa faca acest lucru, vanzarile sale de telefoane ramanand ridicate. Mai mult decat atat, cei de la Huawei au avut suficiente componente pentru a-si fabrica echipamentele de telecomunicatii 5G si n-au avut nevoie de altele de la companiile din SUA, insa in 2020 lucrurile se vor complica mai mult.

Huawei: Anuntul IMPORTANT care TRADEAZA o MARE PROBLEMA

Huawei are aceste afirmatii foarte importante facute la doar cateva zile dupa ce zvonuri privind rezolvarea problemlor sale din SUA au inceput sa apara, ceea ce sugereaza faptul ca asta ar putea sa nu se intample. Din moment ce Huawei incepe sa atace iar SUA si spune ca n-are nevoie de ceea ce cumpara de acolo, incepe sa fie destul de clar faptul ca “in spatele usilor inchise” lucrurile nu par sa se apropie de rezolvarea pe care o asteapta toata lumea.

Huawei va avea in 2020 nevoie de multe dintre tehnologiile despre care acum fondatorul companiei spune ca nu ii sunt necesare, iar asta pentru ca fara ele nu-si va putea lansa multe dintre produse. Huawei spune asta in timp ce vinde Mate 30 Pro fara aplicatiile Google in foarte putine tari pentru ca lumea nu-l vrea asa, iar cand va ramane fara componente pentru echipamente 5G va fi intr-o situatie mai rea, deci lucrurile nu merg spre mai bine.

Huawei este deocamdata intr-o situatie destul de stabila, insa dupa ce nationalismul chinez se va termina si echipamentele 5G nu vor mai fi dorite, poate ca se va schimba si atitudinea chinezilor.