iOS 13.2.2 Rezolva PROBLMELE cu Semnalul iPhone si Multitasking-ul

iOS 13.2.2 rezolva unele probleme cu semnalul telefoanelor iPhone, dar si cu multitasking-ul, iata ce plangeri foarte mari ale utilizatorilor au fost reparate.

iOS 13.2.2 PROBLME Semnal iPhone Multitasking

iOS 13.2.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar printre problemele care au fost anuntate ca fiind rezolvate se numara inclusiv cele privind pierderea semnalului pe iPhone, sau privind multitasking-ul. Incepem cu “inceputl, iar asta pentru ca foarte multi utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca iOS 13.2 le inchide in mod complet aleator aplicatiile pe care le aveau deschise in fundal, obligandu-i sa le tot reincarce.

iOS 13.2.2 are rezolvata aceasta problema, conform celor de la Apple, insa primele confirmari ale acestei schimbari au venit imediat dupa lansarea iOS 13.3 de catre cei din Cupertino. iOS 13.2.2 ar trebui sa le permita tuturor oamenilor sa foloseasca sistemul de operare exact asa cum o faceau si inainte, deci lucrurile ar trebui sa revina la normal, inclusiv pe iDevice-urile cu mult RAM care tot aveau aceasta problema serioasa.

iOS 13.2.2 Rezolva PROBLMELE cu Semnalul iPhone si Multitasking-ul

iOS 13.2.2 are totusi o problema mult mai serioasa rezolvata de catre compania Apple, mai exact cea privind pierderea semnalului pe telefoanele iPhone. Apple spune ca iOS 13.2.2 rezolva problema din cauza careia se pierdea temporar semnalul pe iPhone dupa ce era facut un apel telefonic, insa in mod teoretic ar trebui sa fi fost rezolvata cu totul problema privind semnalul lipsa, dar si apelurile telefonice ratate din cauza bugului.

“Corectează o problemă care putea provoca închiderea neașteptată a aplicațiilor în timpul rulării acestora în fundal. Remediază o problemă care putea cauza pierderea temporară a serviciului celular de pe iPhone după desfășurarea unui apel. Rezolvă o problemă care putea provoca indisponibilitatea temporară a datelor celulare.”

iOS 13.2.2 mai are implementata si o alta rezolvare, de aceasta data pentru imposibilitatea de a folosi internetul mobil, problema aceasta fiind raportata de mai putine persoane decat cea privind indisponibilitatea semanlului. In ciuda acestui lucru, iata ca iOS 13.2.2 are rezolvate mai multe probleme cu semnalul decat cu altceva, iar multe dintre ele au aparut chiar din prima zi in care a fost lansat iOS 13 pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 13.2.2 rezolva si alte probleme care au aparut dupa lansarea iOS 13, sau a actualizarilor succesive lansate de catre cei de la Apple, dar poate ca ar fi bine sa nu instalati inca actualizarea.