Telekom UIMESTE, Anunt INCREDIBIL Inainte de Vanzarea la Orange

Telekom uimeste intreaga Romanie cu un anunt incredibil de important inainte de vanzare catre Orange, iata ce a facut operatorul de telecomunicatii.

telekom anunt vanzare orange

Telekom uimeste Romania cu un anunt incredibil inainte de vanzarea catre Orange, tranzactie care urmeaza sa se intample in urmatoarele luni, dar deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam pe cand, din pacate. Totusi, Telekom a anuntat ca a inregistrat in T3 2019 incasari de 243 milioane de euro, in crestere cu nu mai putin de 7.3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce este o realizare incredibila, iar asta va conta in vanzarea catre Orange.

Telekom, care are reduceir de BLACK FRIDAY 2019 in aceasta pagina, afirma deasemenea ca profitabilitatea companiei este in continua crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, mentionand ca masurile luate pentru a reduce costurile si a eficientiza activitatea incep sa dea roade. Cei de la Telekom cauta sa genereze venituri si profit cat mai mari in aceasta perioada pentru a obtine un pret foarte bun pentru activele pe care le au in Romania, vanzarea catre Orange fiind deja aprobata de catre companii.

Telekom UIMESTE, Anunt INCREDIBIL Inainte de Vanzarea la Orange

Telekom avea la finalul lunii septembrie a anului 2019 2.1 milioane de clienti ai serviciilor de telefonie fixa, si 1.35 milioane de clienti pentru serviciile de televiziune fixa, ambele baze de clienti fiind in scadere fata de T3 2018. Telekom a inregistrat o scadere si a numarului de clienti ai serviciilor de internet fix, ajungand la 1.07 milioane de clienti, dar are mai multi clienti de servicii fix-mobil, 833.000, si genereaza mai multi bani din toate segmente.

Telekom a inregistrat o crestere a veniturilor din serviciile de telefonie mobila, desi numarul de clienti a scazut cu 9% la 4.2 milioane de clienti, compania pierzand in fiecare trimestru fiscal cateva sute de mii de clienti de vreo 2 ani incoace. Pe partea de telefonie mobila cei de la Telekom pierd fara oprire clienti in Romania, iar asta in ciuda ofertelor noi pe care le tot fac pentru romani, dar se pare ca e nevoie de mai mult decat atat.

Telekom se pregateste sa plece din Romania, vanzarea catre Orange avand doar nevoie de aprobarea autoritatilor locale si europene, iar asta nu va mai dura chiar atat de mult, astfel ca totul va fi finalizat cat se poate de repede.