Huawei MATE 40 Pro: SCHIMBAREA fara de care va fi SPULBERAT de iPhone, Samsung

Huawei MATE 40 Pro are nevoie foarte mare de o schimbare uriasa fara de care va fi spulberat de iPhone 12 si Samsung GALAXY S11, iata ce trebuie sa faca Huawei.

Huawei MATE 40 Pro ecran 120 Hz

Huawei MATE 40 Pro are nevoie de o schimbare extrem de importanta fara de care va fi spulberat fara drept de apel de catre iPhone 11, Samsung GALAXY S11, sau telefoane de la concurentii din China, si ar fi bine sa o vedem. Astazi au venit noi confirmari ale faptului ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba integrat un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz, la fel ca iPhone 12, deci Huawei MATE 40 Pro are nevoie deasemenea de un upgrade serios.

Huawei MATE 40 Pro va avea mai mult ca sigur un ecran care are rata de refresh de 90 Hz, asa cum exista in Huawei MATE 30 Pro in momentul de fata, insa pentru succes garantat ar fi necesar un upgrade mai mare decat cel de acum. Un ecran cu rata de refresh de 120 Hz ar pune Huawei MATE 40 Pro in rand cu toate telefoanele premium care vor fi la vanzare in toamna anului 2020, deci nu vorbim despre vrenu moft, ci despre ceva necesar pentru succes.

Huawei MATE 40 Pro: SCHIMBAREA fara de care va fi SPULBERAT de iPhone, Samsung

Huawei MATE 40 Pro are deja anuntat un nou chip Kirin 1000 pentru anul viitor, acesta urmand a fi si mai performant decat cel 990 din actualele modele de telefoane, insa va fi mai mult ca sigur inferior celui A14 din iPhone 12. Pe de alta parte, Huawei MATE 40 Pro va avea mai mult ca sigur o camera mai buna, iar aici un ecran cu rata de refresh de 120 Hz ar fi de foarte mare ajutor pentru a permite inregistrarea de clipuri video la un FPS mai mare.

Huawei MATE 40 Pro ar putea inregistra clipuri video 4K la 60 FPS, sau mai mult, sau poate chiar 8K, daca procesorul va fi suficient de performant, insa poate ca va putea oferi si alte imbunatatiri semnificative pentru utilizatori. Pe de alta parte, acel 120 Hz vor conta extrem de mult pentru fluiditatea sistemului de operare Android, ceva care va avea un impact extrem de mare asupra experientei de utilizare a Huawei MATE 40 Pro, mai ales daca aplicatiile Google vor lipsi.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in octombrie 2020, daca planurile chinezilor nu se vor schimba, si e foarte posibil sa fie usor mai scump decat modelul pus in vanzare in cursul acestui an.