Huawei: Decizia INCREDIBILA, SUTE de MII de Oameni Afectati

Huawei a luat o decizie incredibila pentru clientii sai din intreaga lume, iata ce a anuntat compania si cum vor fi afectati sute de mii de oameni.

huawei decizia incredibila

Huawei a luat o decizie complet incredibila in cursul zilelor trecute, compania chinezeasca reusind sa demonstreze ca are capacitatea de a fi exact ceea ce se asteapta foarte multa lume de ma ea in acest moment. La doar putin peste o saptamana dupa ce angajatii Huawei au inceput sa se planga ca sunt tratati ca sclavii pentru ca lucreaza cate 12 ore pe zi si nu mai au timp liber de nimic, o decizie incredibila a fost anuntata.

Huawei a luat decizia de a i oferi fiecarui angajat al sau, care are performante bune si nu are probleme administrative, sau cu divulgarea de informatii, un bonus echivalent cu salariul pe octombrie. Practic, toti angajatii Huawei care s-au comportat normal si au muncit in ultima perioada vor avea salariul pentru luna octombrie dublat de catre companie, ca o recompensa pentru loialitatea aratata in aceasta perioada turbulenta.

Huawei: Decizia INCREDIBILA, SUTE de MII de Oameni Afectati

Huawei a decis deasemenea sa le ofere si un bonus suplimentar de 2000 de dolari inginerilor care lucreaza la diverse proiecte in momentul de fata, ceea ce le aduce acestora venituri consistente pentru loialitate. Avand in vedere situatia in care se afla Huawei, decizia este incredibila deoarece vorbim despre bonusuri pentru performante care sunt oferite inainte de a veni o scadere a vanzarilor, dupa perioada sarbatorilor de iarna.

“Huawei Technologies, cel mai mare producător de echipamente de telecomunicații din lume, va dubla salariile personalului în octombrie pentru a mulțumi celor peste 190.000 de angajați pentru că a îndurat lista neagră a administrației Trump a companiei chineze pentru că ar fi spionat în numele Beijingului.”

Huawei le-a cerut angajatilor sa fie loiali si muncitori in ultimele luni pentru a contra sanctiunile din SUA care le-au adus atat de multe probleme, iar cei care s-au conformat vor fi rasplatiti pe masura de catre companie. Foarte rar sunt vazute decizii de acest gen cand o companie se afla intr-o situatie atat de dificila, insa iata ca in cazul Huawei conteaza foarte mult loialitatea pe care o arata angajatii de la care se cer performante foarte bune.

Huawei este foarte departe de a scapa de problemele pe care le are in lumea intrega, insa incearca sa-i tina pe angajati loiali cu exact ceea ce vrea toata lumea, bani.