DE CE Huawei P40 PRO ARE NEVOIE de aceasta Decizie RADICALA

Huawei P40 PRO are nevoie de aceasta decizie radicala pe care compania Huawei trebuie sa o implementeze intr-o modificare majora pentru telefonul sau.

Huawei P40 PRO nevoie decizie radicala

Huawei P40 PRO este urmatorul smartphone important pe care compania Huawei il va lansa pentru clientii din toata lumea, iar in baza a ceea ce am vazut pana in momentul de fata, are nevoie de o schimbare radicala. Mai exact, in primavara anului viitor telefoanele cu decupaje, oricat de mici, vor fi cele mai demodate de pe piata, inclusiv iPhone 11, iar Huawei P40 PRO are nevoie de un design mai bun pentru a iesi in evidenta.

Huawei P40 PRO va fi cam singurul model de smartphone Android premium care va mai avea decupaj in ecran, iar daca Samsung, Xiaomi, OnePlus, etc, renunta la ele, Huawei trebuie sa faca acealsi lucru. Un Huawei P40 PRO cu decupaj in ecran, chiar daca va avea dimensiune mai mica decat cel de acum, care oricum e mic, este o greseala, solutii pentru eliminarea acestui design urat existand in momentul de fata, si ele ar trebui aplicate de chinezi.

DE CE Huawei P40 PRO ARE NEVOIE de aceasta Decizie RADICALA

Huawei P40 PRO nu va avea un ecran cu mult mai bun decat cel pe care l-am vazut in modelul de anul acesta, seria de top a Huawei fiind Mate 30 Pro, acolo fiind implementate inovatiile majore de acest gen. Totusi, Huawei P40 PRO ar trebui sa ofere calitate mai buna pentru afisarea imaginilor si clipurilor video, ceva ce in mod normal se intampla cu orice model nou de telefon premium, indiferent ce producator decide sa-l lanseze pentru clienti.

Huawei P40 PRO nu are nevoie de modificari doar pentru ecran, ci si pentru alte componente interne, in special pentru camera, iar asta deoarece Samsung vine cu noutati extrem de importante pentru noile sale telefoane. Huawei P40 PRO are nevoie si de un procesor mult mai bun, desi nu-l va avea, dar si de RAM mai performant, medii de stocare mai rapide, insa din pacate nu va beneficia chiar de toate imbunatatirile necesare.

Huawei P40 PRO va fi prezentat in primavara anului viitor, cel mai probabil in cursul lunii martie, insa deocamdata nu s-a stabilit nimic cert in legatura cu noutatile pe care le va aduce pentru clientii din toata lumea.