Windows 10: Decizie de ULTIMA ORA Luata de catre Microsoft

Windows 10 are o decizie de ultima ora luata de catre compania Microsoft, iata ce va face pentru utilizatorii din intreaga lume incepand chiar de astazi.

Windows 10 decizie 20h1

Windows 10 este in centrul unei decizii de ultima ora luata de catre compania Microsoft pentru sistemul sau de operare, iata ce se schimba foarte serios pentru cei care il folosesc in momentul de fata in calculatoare. Cu doar doua/trei zile inainte ca November 2019 Update sa fie lansat pentru Windows 10, cei de la Microsoft au luat decizia de a lansa actualizarea pentru primavara anului 2020 pentru cei care testeaza versiunile prin sistemul Slow Ring.

Windows 10 a avut zilele trecute anuntat faptul ca dezactiveaza sistemul Skip Ahead, pentru a forta oamenii sa accepte doar actualizarile care sunt distribuite prin Slow Ring, totul in ideea de a-i proteja mai bine. Actualizarile care sunt distribuite prin intermediul sistemului Slow Ring sunt mult mai stabile decat cele din Skip Ahead, iar acum Windows 10 are versiunea 20H1 pusa in distributie pentru cei care vor sa faca testarea pentru ea de pe acum.

Windows 10: Decizie de ULTIMA ORA Luata de catre Microsoft

Windows 10 are aceasta actualizare pusa in distributie pentru cei din sistemul Skip Ahead pentru ca Microsoft isi doreste sa testeze cat mai bine actualizarea inainte ca distributia finala sa inceapa, totul pentru a descoperi toate problemele. Windows 10 nu a mai avut pana acum o versiune de acest gen pusa in distributie inainte ca una majora sa fie oferita pentru clienti, astfel ca vorbim despre o noua premiera pe care o face Microsoft.

Windows 10 este plin de probleme in momentul de fata, astfel ca decizia de a incepe distributia pentru o asemenea actualizare inainte ca alta mult mai importanta sa fie oferita pare ceva complet neobisnuit pentru multa lume. Exista totusi niste logica in “nebunia” celor de la Microsoft, Windows 10 avand nevoie de foarte multa testare pentru toate versiunile sale inainte de lansare deoarece utilizatorii se plang in mod constant de problemele sale.

Windows 10 va avea zilele acestea pusa in distributie November 2019 Update, iar versiunea 10H1 ar putea ajunge la clientii din intreaga lume abia undeva prin aprilie, sau mai.