iPhone 12 va veni in MOD SIGUR aceasta Noua MARE SCHIMBARE

iPhone 12 va fi lansat in mod sigur de catre compania Apple cu aceasta foarte mare schimbare pe care o asteapta foarte multi fani, iata ce urmeaza sa fie oferit.

iPhone 12 schimbare sigura

iPhone 12 va fi lansat in mod sigur de catre compania Apple cu aceasta noua si foarte importanta schimbare pe care foarte multi dintre fanii din intreaga lume o vor aprecia cu siguranta, avand in vedere problemele actuale. Vorbesc despre faptul ca in iPhone 12 cei de la Apple vor creste cu siguranta cantitatea de memorie RAM care va fi oferita in telefon, deci cu cel putin 1 GB/2 GB RAM.

Chiar recent cei de la Apple au fost in centrul unei situatii penibile dupa ce iOS 13.2 a avut probleme extrem de mari cu multitasking-ul pe telefoanele iPhone, insa si pe unele modele de tablete iPad, care au si 6 GB RAM. Aici problemele au fost de natura software, insa ceva a iesit in evidenta, faptul ca atunci cand era folosita camera, memoria RAM era “acaparata” aproape in totalitate de aceasta, iar acum iPhone 12 va avea una mai performanta, are nevoie de mai mult RAM.

iPhone 12 va fi lansat cu mai multa memorie RAM

iPhone 12 ar putea veni cu 6 GB de memorie RAM pentru ca noua camera cvadrupla sa poata oferi experienta de folosire pe care o asteapta toata lumea, functia Deep Fusion avand nevoie de resurse foarte multe. Fara macar 6 GB de memorie RAM in iPhone 12, e greu de crezut ca telefonului va putea inregistra pozele si clipurile video la calitatea buna promisa de catre Apple.

Separat de asta, iPhone 12 va avea un procesor mult mai performant, iar fara RAM pe masura, va fi “gatuit” si nu va putea sustine functiile de realitate augmentata pe care cei de la Apple le vor introduce in cursul anului viitor. Stim deja ca realitatea augmentata va fi una dintre “piesele de rezistenta” ale iPhone 12, iar asta multumita camerei cvadruple care va aduce posibilitatea de a interpreta mediul inconjurator intr-un mod cu totul si cu totul diferit.

Daca e sa fiu sincer, cred ca nu ar fi exclus ca Apple sa se zgarceasca si sa ofere doar 5 GB RAM in iPhone 12, in loc de 6 GB RAM, dar desigur ca totul depinde de cum isi vor gandi americanii viitorul telefon mobil.