EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Procente Voturi KLAUS IOHANNIS si Viorica Dancila la ora 16:00

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Iata ce procente de voturi au Klaus Iohannis si Viorica Dancila la ora 16:00 conform sondajelor facute la sectiile de votare.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE Procente Voturi KLAUS IOHANNIS Viorica Dancila ora

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. In mod interesant, cu multe ore inainte ca votul din Romania sa se fi terminat un sondaj sustine ca actualul Presedinte Klaus Iohannis are un foarte mare avantaj in fata fostului prim-ministru, Viorica Dancila. Conform datelor celor de la CURS-Avangarde, la ora 16:00 presedintele Klaus Iohannis avea 61% dintre voturile romanilor, in timp ce Viorica Dancila avea doar 39%, procentul candidatului PSD fiind in aparent in scadere conform stiripesurse.ro.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Daca la ora 14:00 Klaus Iohannis avea 58% dintre voturi iar Viorica Dancila 42%, iata ca lucrurile se indreapta spre o diferenta mai mare, iar in aceste estimari sunt incluse si voturile din strainatate. Cei de la CURS-Avangarde s-ar astepta ca in diaspora Klaus Iohannis sa obtina 90% dintre voturile exprimate, ceea ce n-ar fi o surpriza, avand in vedere ca in primul tur de alegeri prezidentiale PSD a obtinut un scor mic.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Procente Voturi KLAUS IOHANNIS si Viorica Dancila la ora 16:00

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Pana acum au votat 8 milioane de romani pe teritoriul Romaniei si peste 810.000 in diaspora, deci un total de aproape 9 milioane de oameni, insa numarul va trece sigur de 10 milioane pana la finalul zilei. Klaus Iohannis are deocamdata un avans considerabil in fata Vioricai Dancila, insa ziua nu e terminata, iar exit poll-urile nu sunt chiar atat de exacte, asa cum am vazut si in primul tur pentru alegerile prezidentiale.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Atunci Dan Barna er vazut in exit poll-uri cu un procent mult mai mare decat cel pe care l-a obtinut in final, asa ca nu e exclus ca diferenta dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila sa fie mai mica, sau mai mare. Indiferent de situatie, acestea sunt date neoficiale privind voturile inregistrate de catre romani in baza sondajelor facute de catre oamenii celor de la CURS-Avangarde in fata sectiilor de votare din Romania, si aparent din strainatate.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. La ora 21:00 vor fi publicate si rezultatele finale, insa e greu de spus ce anume se poate schimba pana in acel punct daca situatia arata asa la ora 16:00.

3 COMENTARII