Huawei: Anuntul CIUDAT care a Lasat MULTA Lume foarte CONFUZA

Huawei a facut un anunt surprinzator care a lasat foarte multa lume confuza, dar care ar putea fi o noua dovada a puterii uriase a companiei chinezesti.

Huawei Anunt CIUDAT Lume CONFUZA

Huawei a lasat foarte multa lume foarte confuza cu un anunt foarte ciudat din care reiese ca guvernul SUA n-a reusit sa faca mai nimic din ceea ce si-a propus pentru a-i reduce substantial activitatea. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca in doar doua luni de disponibilitate extrem de limitata pentru seria Huawei Mate 30 s-au inregistrat 7 milioane de unitati vandute, cu 75% mai multe decat in cazul seriei Huawei Mate 20, ceea ce e complet ireal.

Huawei a declarat printr-un reprezentant al sau ca seria Huawei Mate 30 ar fi avut parte de o lansare ratata, insa cifrele de acum prezinta o situatie cu totul si cu totul diferita fata de ceea ce credea mai toata lumea. Avand in vedere ca seria Huawei Mate 30 vine fara aplicatiile Google, si ca a fost lansata in China, plus alte cateva tari apropiate, e extrem de greu de inteles unde anume s-au adunat cele 7 milioane de vanzari, si de unde vine cresterea de 75% in vanzari.

Huawei: Anuntul CIUDAT care a Lasat MULTA Lume foarte CONFUZA

hauwei mate 30 7 milioane unitati vandute

Huawei fie are parte de atentie extraordinar de mare din partea chinezilor, fie ceva e raportat gresit, fie intentionat, sau nu, ori de ei, ori de presa locala, dar informatiile de acum sunt complet contradictorii cu cele de acum vreo 2 saptamani. Nimeni nu neaga faptul ca Huawei Mate 30 Pro este un telefon foarte bun, dar de ce spunea un manager al Huawei acum doua saptamani ca lansarea e un esec, iar acum compania spune ceva complet contrar, e dincolo de limitele normalului.

“CEO-ul afacerilor de consum Huawei și directorul general Huawei Yu Chengdong au declarat la conferința de lansare a produsului Huawei MatePad și noua scenă că seria Mate30 a Huawei a fost lansată timp de 60 de zile, livrările globale depășind 7 milioane de unități, cu o creștere de la an la an. 75%.”

Huawei merita toate laudele daca realizarea de acum este 100% reala, iar cele 7 milioane de telefoane reprezinta vanzari si nu livrari catre parteneri, cum raporteaza de obicei asiaticii “vanzarile”, si mai ales daca luam in calcul situatia actuala. Huawei a avut activitatea sever limitata de catre SUA, insa in mod complet surprinzator n-a avut parte de probleme pe partea de vanzari, acestea credcand dintr-un trimestru fiscal la altul, fara oprire, ceea ce a uimit pe toata lumea.

Huawei continua sa lanseze noi produse, chiar daca ele vin cu Android si fara aplicatii de la Google, dar e posibil ca situatia sa se rezolve in curand si Google sa-i licentieze inclusiv noile produse pentru vanzare.