AVANTAJUL Huawei P40 Pro in fata Samsung GALAXY S11, iPhone 11

Huawei P40 Pro va avea un foarte mare avantaj in fata Samsung GALAXY S11 si iPhone 11 Pro, iata cu ce va uimi telefonul pregatit de catre Huawei pentru clienti.

AVANTAJUL Huawei P40 Pro fata Samsung GALAXY S11 iPhone 11

Huawei P40 Pro este pregatit pentru lansare in momentul de fata, si exista deja asteptari foarte mari cu privire la el si ceea ce va aduce pentru clientii din intreaga lume, dar exista si un avantaj foarte interesant pentru telefon. In baza a ceea ce am vazut pana acum, Huawei P40 Pro nu va avea o camera la fel de urata precum cele ale iPhone 11 Pro si Samsung GALAXY S11, deci pe partea de design va avea un bonus substantial fata de concurenta de pe piata.

Huawei P40 Pro va avea o camera cu cel putin 4 senzori de imagine, daca nu cumva Huawei va decide sa faca trecerea la 5 senzori de imagine pentru a tine pasul cu Samsung GALAXY S11, care va avea aceasta schimbare mare. Este de asteptat ca acest lucru sa se intample, insa chiar si asa, Huawei P40 Pro nu va avea un design atat de urat pentru camera precum vedem la actualele modele de telefoane de la concurenta, si asta e o veste foarte buna.

AVANTAJUL Huawei P40 Pro in fata Samsung GALAXY S11, iPhone 11

Huawei P40 Pro va veni si cu alte noutati importante, insa design-ul este important pentru foarte multa lume, iar din imaginile cu Samsung GALAXY S11 de pana acum se pare ca nu va exista unul chiar atat de atragator pentru produsul coreenilor. Pe de alta parte, Huawei P40 Pro ar putea fi lansat iar fara aplicatiile Google, deci asta un design mai atragator ar putea fi un punct de motivatie pentru clienti sa cumpere telefonul in locul celor de la concurenta.

Huawei P40 Pro are nevoie si de un pret destul de bun pentru a atrage oamenii, iar asta deoarece vanzarile din China nu vor putea fi mentinute la un ritm ridicat pentru totdeauna, asa ca trebuie sa vina ceva si din exterior. Daca Huawei P40 Pro va fi lansat si cu aplicatiile Google, atunci situatia va fi cu atat mai buna pentru telefon, iar design-ul frumos va fi un avantaj in plus in fata concurentei, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi oferit.

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie pus in vanzare undeva in primavara anului viitor de catre cei de la Huawei, dar desigur ca initial va fi prezentat pentru intreaga planeta intr-o conferinta dedicata.