PROBLEMA Huawei P40 Pro care-l lasa IN URMA GALAXY S11, iPhone 11

Huawei P40 Pro are o problema care il va lasa in urma Samsung GALAXY S11 sau a iPhone 11, iata cu ce se va confrunta cand va fi pus in vanzare de Huawei.

PROBLEMA Huawei P40 Pro lasa URMA GALAXY S11 iPhone 11

Huawei P40 Pro va fi lansat in primavara acestui an, insa se va confrunta cu o problema destul de serioasa, iar asta pentru ca va avea un dezavantaj foarte mare in fata Samsung GALAXY S11 si a iPhone 11, iar recuperarea sa va fi imposibila. Huawei P40 Pro va fi lansat cu actualul chip Kirin 990 din Huawei Mate 30 Pro, acesta fiind deja inferior celui A13 din iPhone 11, dar va fi inferior si recent anuntatului Qualcomm Snapdragon 865.

Huawei P40 Pro va fi, deci, intr-un foarte mare dezavantaj in fata Samsung GALAXY S11 si iPhone 11 atat in materie de performante, cat si in ceea ce priveste eficienta energetica pe care o va putea oferi pentru utilizatorii care-l vor cumpara. Este de asteptat ca Huawei P40 Pro sa nu aiba parte de imbunatatiri pentru procesorul Kirin 990 lansat in septembrie de catre Huawei, iar asta deoarece acum chinezii sunt concentrati pe cu totul altceva.

PROBLEMA Huawei P40 Pro care-l lasa IN URMA GALAXY S11, iPhone 11

Huawei P40 Pro ar putea avea si lansarea complet blocata, desi acest lucru pare destul de putin probabil in momentul de fata, insa americanii pot face oricand o surpriza foarte proasta, si pot alege sa impuna sanctiunile care se vehiculeaza acum. Huawei P40 Pro are chip-ul Kirin 990 produs si cu unele tehnologii americane, chiar daca in afara SUA, insa americanii vor sa interzica inclusiv folosirea acestui tip de componente in produsele chinezilor.

Huawei P40 Pro va fi totusi inferior telefoanelor concurente chiar si daca va putea avea integrat chip-ul Kirin 990 pe care il stim deja de vreo 3 luni, iar acolo nu prea se mai poate face nimic pentru a-l aduce la acelasi nivel cu ceea ce exista pe piata. Totusi, problema cea mai mare pentru Huawei P40 Pro este lansarea, fie in forma completa, fie cu, ori fara, aplicatiile Google, iar de aici apar si mai multe probleme pentru chinezi.

Huawei P40 Pro ar putea fi lansat de catre compania chinezeasca in primavara anului viitor, poate chiar in martie, dar deocamdata nu este chiar atat de clar cum anume ar urma sa se intample lucrurile, deci mai avem mult de asteptat.