Huawei P40 Pro: MARI SCHIMBARI Necesare pentru LUPTA cu GALAXY S11

Huawei P40 Pro are nevoie de schimari foarte mari carei sunt necesare pentru a lupta serios cu Samsung GALAXY S11, iata cat de importante sunt modificarile pentru el.

1

Huawei P40 Pro SCHIMBARI Necesare LUPTA GALAXY S11

Huawei P40 Pro are nevoie de foarte mari schimbari pentru a putea avea parte de o lupta de la egal la egal cu telefoanele din seria Samsung GALAXY S11, sau chiar cu iPhone 11, al doilea avand in continuare vanzari destul de bune la nivel global. Huawei P40 Pro are totusi nevoie de o serie de schimbari serioase pentru a ramane o optiune viabila pentru cei care sunt in cautarea unui telefon performant de la chinezi, care sa si ofere o experienta buna.

Huawei P40 Pro nu va avea un procesor mai bun decat cel al Samsung GALAXY S11, acest lucru fiind cat se poate de clar dupa ce Qualcomm Snapdragon 865 a fost dezvaluit si depaseste din toate punctele de vedere chip-ul Kirin 990. Astazi a venit o alta dezvaluire foarte interesanta, mai exact faptul ca Samsung GALAXY S11 Plus va avea o baterie de 5000 mAh, ceva ce e improbabil sa vedem si pentru Huawei P40 Pro cand va fi lansat.

Huawei P40 Pro: MARI SCHIMBARI Necesare pentru LUPTA cu GALAXY S11

Huawei P40 Pro ar avea nevoie de un upgrade serios de la bateria actuala de 4200 mAh din modelul lansat in primavara anului 2019, si e improbabil ca acest lucru sa se intample, din pacate pentru cei care sunt dornici sa cumpere telefonul. Este deasemenea improbabil ca Huawei P40 Pro sa aiba si un ecran la fel de mare precum cel al Samsung GALAXY S11 Plus, adica 6.7 – 6.9 inch, astfel ca nici bateria nu ar trebui sa ajunga la 5000 mAh in el.

Huawei P40 Pro ar putea avea totusi 5 camere, un upgrade care-i poate oferi o oarecare competitivitate in fata telefoanelor concurente, insa chiar si asa, vorbim despre ceva ce nu-l pune intr-o pozitie chiar atat de buna precum si-ar dori coreenii. Pe de alta parte, Huawei P40 Pro ar putea veni cu alte noutati importante care l-ar putea face atractiv, insa deocamdata nu se prea stie care vor fi acelea, si daca vor fi intr-adevar atat de atractive.

Huawei P40 Pro ar putea fi lansat si fara serviciile Google, situatie in care nici macar nu mai conteaza ce fel de hardware are, pentru ca va fi compromis din start de lipsa celui mai important lucru pe care il doresc toti cei care ar vrea sa cumpere telefonul.