PROBLEMA Huawei P40 PRO care va tine Clientii DEPARTE de Telefoane

Huawei P40 PRO va avea o problema care va tine departe foarte multi dintre clientii care sunt dornici sa cumpere viitorul telefon extrem de important.

Huawei P40 PRO clienti problema

Huawei P40 PRO nu a fost prezentat in mod oficial inca, si primele noutati in legatura cu el anunta un telefon pe care orice fan al companiei Huawei ar fi mandru sa il cumpere de la chinezi, ceea ce este de asteptat. Huawei P40 PRO este pregatit pentru lansare cu o camera care are 5 senzori de imagine, acelasi procesor precum in Mate 30 Pro, compatibilitate cu retelele 5G, o baterie mai buna, si multe alte noutati care-l vor face extrem de atractiv.

Huawei P40 PRO are totusi o problema foarte mare care nu cred ca va fi trecuta cu vederea de catre clientii din Occident, lipsa aplicatiilor si serviciilor pe care compania Google le ofera in momentul de fata in Android. Cred ca Huawei P40 PRO are sanse foarte mari de a avea un succes spectaculos in Asia, iar asta pentru ca acolo aplicatiile si serviciile Google nu prezinta foarte mare interes, insa in Occident lucrurile stau complet diferit in momentul de fata.

PROBLEMA Huawei P40 PRO care va tine Clientii DEPARTE de Telefoane

Huawei P40 PRO va fi un telefon extrem de bun, sunt 100% sigur de acest lucru, insa din pacate software-ul din el conteaza extrem de mult, iar asta il face vulnerabil in fata dorintelor lui Donald Trump, care vrea sa distruga Huawei. Pana acum nu i-a prea iesit, dar Huawei a pierdit doar lansarea unui singur model important, iar acnd se va ajunge la al doilea, lucrurile vor fi diferite, si Huawei P40 PRO pare sa fie acest al doilea model cu probleme.

Huawei P40 PRO are nevoie de aplicatii si servicii Google pentru a avea succes, dar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, e cam imposibil ca sanctiunile sa fie ridicate in timp util. Americanii au prelungit luna trecuta exceptiile de la sanctiunilr impuse de catre guvernul lui Trump, iar Huawei P40 PRO ar urma sa aiba fix aceeasi soarta precum Mate 30 Pro, adica sa fie lansat in Asia, fara sanse prea mari de distributie in Europa.

Huawei P40 PRO ar putea fi al doilea mare esec al Huawei din cauza problemelor din SUA, iar aceasta este o situatie din care, din pacate, nimeni nu castiga, si ar fi bine ca lucrurile sa se schimbe substantial pana atunci.