iOS 13.3: Problemele CIUDATE Raportate de catre Clientii Apple

iOS 13.3 are o serie de probleme ciudate raportate de catre clientii companiei Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iata cu ce se confrunta acestia acum.

iOS 13.3 Problemele CIUDATE

iOS 13.3 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, iar in zilele trecute de atunci clientii au inceput sa se planga din cauza problemelor care au aparut pentru acest sistem de operare. Vorbim despre o varietate de probleme cu care s-au confruntat utilizatorii de iDevice-uri dupa instalarea iOS 13.3, iar unele dintre ele nu sunt noi, in timp ce altele sunt complet neobisnuite.

In clipul video de mai sus puteti vedea cum iOS 13.3 refuza sa permita interactiunea cu o notificare din telefoanele iPhone, lucru care in mod normal nu ar trebui sa se intample. Pot spune ca am patit ceva similar, dari cu task switcher-ul, astfel ca daca ramaneam cu o aplicatie deschisa in fundal, nu puteam sa o inchid, nu puteam nici sa accesez ecranul principal de aplicatii dupa deblocare, o repornire a telefonului fiind singura solutie pentru rezolvare, deocamdata.

iOS 13.3: Problemele CIUDATE Raportate de catre Clientii Apple

Alta problema ciudata a iOS 13.3 este de fapt una mai veche, din cauza careia oamenilor li se cer parolele pentru Apple ID-uri complet aleatorii, ceea ce cam contravine GDPR si face de ras masurile de “securitate” ale Apple. Mergand mai departe, clientii cu iPhone si iPad se plang in continuare de faptul ca autonomia bateriei este cu mult mai mica decat ar trebui in iOS 13.3, consumul fiind neasteptat de mare, chiar si cand iDevice-urile nu fac ceva.

Continuam cu o alta problema din iOS 13.3, una la fel de ciudata decat celelalte, insa fara implicatii pe partea de securitate, ea afectand doar experienta de care au parte utilizatorii care folosesc Spotlight. Pe de alta parte, nu prea mai exista plangeri cu privire la functia de telefonie a iPhone, deci in mod normal oamenii ar trebui sa isi poata folosi macar telefoanele pentru ceea ce au fost concepute, vorbit la telefon si navigat pe internet.

iOS 13.3 a fost gandit in principal pentru a rezolva probleme de functionare ale iDevice-urilor, insa cei de la Apple arata iar ca esueaza in acest proces, la fel cum se intampla si in cazul celor de la Microsoft.