Vestea PROASTA a Samsung GALAXY S11 ce-i va INTRISTA pe Clienti

Samsung GALAXY S11 are parte de o prima veste proasta inainte de lansarea oficiala pentru clientii din intreaga lume, iata ce-i va intrista pe fanii care-l vor.

Samsung GALAXY S11

Samsung GALAXY S11 are parte de prima veste proasta care ii va intrista pe clientii din lumea intreaga, iar asta pentru ca nimic nu putea fi perfect, deci nici ceea ce va fi oferit cu acest telefon nu intra in aceasta categorie. Primele teste de performante pentru procesorul din chip-ul Qualcomm Snapdragon 865 au aparut pe internet, iar ele ne arata ca Samsung GALAXY S11 doar va egala iPhone 11 in performante, si doar in anumite piete.

Samsung GALAXY S11 performante
Test de performante Geekbench pentru procesorul Qualcomm Snadragon 865 din Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 va avea performante doar la fel de bune precum cele ale iPhone 11/Pro in zonele in care va fi livrat cu chip-ul Qualcomm Snapdragon 865, iar asta atat in fucntionarea standard, cat si cu modul pentru performante ridicate activat. Puteti vedea mai sus ca diferentele dintre Samsung GALAXY S11 si iPhone 11/Pro vor fi mici in materie de performante, dar asta doar acolo unde acel chip al Qualcomm va fi folosit.

Vestea PROASTA a Samsung GALAXY S11 ce-i va INTRISTA pe Clienti

Samsung GALAXY S11 nu va avea si in Romania un chip Qualcomm Snadragon 865 integrat, ci unul Exynos 990, iar acestea au fost intotdeauna, dar intotdeauna, mai slabe decat cele Qualcomm. Asta inseamna ca Samsung GALAXY S11 nu va ajunge iPhone 11/Pro in materie de performante, ceea ce e totusi pacat, pentru ca va veni cu multe inovatii interesante care au nevoie si de putere de procesare destul de mare, in final.

Samsung GALAXY S11 performante AnTuTu 8
Test de performante AnTuTu 8 pentru procesorul din noul chip Qualcomm Snapdragon 865 al Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 are totusi parte de o veste foarte buna, iar asta pentru ca in AnTuTu 8 are un scor mai bun decat in Geekbench, intrecand iPhone 11, dar nu se stie daca in modul de performante, sau cel standard. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S11 va depasi cu totul modelele de anul acesta, deci va exista un spor mare de performante pentru clientii care vor face upgrade, inclusiv pentru cei care vor avea chip-uri Exynos in telefoane.

Samsung GALAXY S11 va avea si multe alte inovatii extrem de interesante pregatite de catre cei de la Samsung, si vorbim despre foarte multe noutati de care extrem de multa lume se va putea bucura, deci ne asteapta un 2020 foarte interesant.