Vestea PROASTA pentru Telefoanele Huawei, Clientii Anuntati OFICIAL

Telefoanele Huawei au parte de veste foarte proasta anuntata in mod oficial, iata ce se va intampla in urmatoarele luni pentru clientii din intreaga lume.

Vestea PROASTA Telefoanele Huawei

Telefoanele Huawei nu vor avea parte de in 2020 chiar atat de bun precum se asteapta clientii, iar asta pentru ca situatia din momentul de fata nu urmeaza sa se imbunatateasca, iar cam asta este si convingere acompaniei. CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul Huawei, Richard Yu, a anuntat ca telefoanele Huawei lansate in prima parte a 2020 vor veni fara servicii si aplicatii Google, Huawei P40 Pro fiind mentionat de el, dar e clar ca in cazul tuturor e la fel.

Din pacate, telefoanele Huawei noi au ramas fara servicii si aplicatii Google din cauza faptului ca SUA le-a impus interdictii companiilor locale care le impiedica sa aiba relatii comerciale cu compania Huawei. Asta inseamna ca Google nu poate licentia oricare dintre telefoanele Huawei noi create de catre chinezi, iar desi ele pot avea Android 10, din pacate sistemul de operare este oferit fara aplicatii si servicii Google, adica fara Google Play Store si tot ce e in el.

Vestea PROASTA pentru Telefoanele Huawei, Clientii Anuntati OFICIAL

Avand in vedere ca Richard Yu i-a anuntat pe fanii companiei ca Huawei P40 Pro va fi lansat cu Huawei Mobile Services in loc de Google Play Services, e clar ca nu se asteapta nici macar ei ca SUA sa-si schimbe intentiile. Asta inseamna ca telefoanele Huawei lansate inaintea Huawei P40 Pro vor veni tot fara ceea ce isi doresc tot clientii, iar integrarea HMS este doar o solutie de rezerva pe care nimeni n-o agreeaza, insa e singura solutie disponibila acum.

Telefoanele Huawei fara aplicatii Google sunt la fel de interesante ca oricare altele din China care sunt vandute de producatori necunoscuti si functioneaza prost, iar cei de la Huawei stiu acest lucru. Din pacate ei nu prea au de ales, dar telefoanele Huawei actuale vor primi Android 10 cu Google Play Services, si poate chiar Android 11, insa cele nou vor ramane deocamdata fara asa ceva pentru ca e imposibil sa fie oferite.

Telefoanele Huawei nu vor avea prea curand parte de vreo schimbare, iar asta pentru ca Donald Trump e ocupat acum cu posibila suspendare din functie si nu se prea gandeste la problemele celor de la Huawei.