Pentagonul ATACA Huawei, Anuntul INCREDIBIL de la Armata SUA

Pentagonul ataca Huawei intr-un moment complet neasteptat, iata ce anunt incredibil vine de la Armata SUA cu privire la compania chinezeasca si produsele sale.

pentagon huawei

Pentagonul se implica in lupta impotriva Huawei, si vorbim despre o masura extrem de importanta care ne arata cat de departe se merge in momentul de fata in lupta pe care SUA o duce impotriva producatorului chinez.

Huawei este vizata de catre o cerere facuta de catre Pentagonul american, cei de acolo cerandu-le producatorilor americani de echipamente de telecomunicatii sa-si unleasca fortele pentru a crea produse pentru retelele 5G.

Huawei este in momentul de fata principalul furnizor de echipamente de telecomunicatii la nivel global, compania fiind prima alegere a multor operatori de telecomunicatii care vor sa implementeze 5G.

Pretul mic al echipamentelor celor de la Huawei este motivul principal pentru alegeri, insa Pentagonul vrea ca din SUA sa vina alternative sigure pentru intreaga lume, iar cei de la Huawei sa piarda monopolul pe care il au in acest moment.

Pentagonul vrea sa distruga Huawei cu orice pret

Pentagonul le spune companiilor americane ca daca nu dezvolta software pentru echipamente 5G care sa fie si open-source, risca sa devina invechite, iar interesant e ca Huawei a propus deja sa faca acest lucru in SUA.

Companiile americane n-au prea vrut sa preia de la Huawei tehologiile lor pentru a le folosi fara vreun cost, insa Pentagonul le cere sa le dezvaluie pe cele proprii pentru competitori in ideea de a crea concurenta pe piata.

“Pentagonul solicită producătorilor de echipamente de telecomunicații din SUA să se alăture forțelor tehnologiei 5G într-o acțiune pentru a oferi o alternativă casnică la Huawei-ul Chinei. Lisa Porter, care supraveghează cercetarea și dezvoltarea în cadrul departamentului de apărare, a solicitat companiilor americane să dezvolte software 5G open source – de fapt deschizând tehnologia lor către potențialii rivali – avertizând că riscă să devină învechite dacă nu.”

Huawei creeaza o stuatie foarte problematica pentru companiile americane care produc echipamente de telecomunicatii 5G, sau doar software, iar desigur ca cei de la Pentagon stiu acest lucru.

Totusi, cel mai probabil la indemnul lui Donald Trump, Pentagonul mai pune putina presiune pe Huawei inainte ca acordul comercial cu China sa fie incheiat de catre cele doua tari, totul in speranta ca poate vor ceda intr-un final si vor accepta termenii presedintelui SUA.

Pentagonul a avut o implicare destul de limitata pana acum in tot acest razboi dintre Donald Trump si Huawei, rezumandu-se doar la a interzice folosirea dispozitivelor chinezilor in randul angajatilor sai, dar nimic mai mult.

1 COMENTARIU