Apple: Aplicatia GRAUITA in a Doua Zi de Craciun pentru iPhone, iPad

Pentru a doua zi de Craciun cei de la Apple au o alta aplicatie oferita gratuit pentru clientii care folosesc iPhone, iPad, iPod Touch in intreaga lume. Vorbim despre o Tricia Crack 2, o aplicatie pe care cei de la Apple o ofera pentru cei carora le plac jocurile in care pot afla si foarte multe informatii pentru cultura lor generala.

Trivia Crack 2 va permite sa concurati cu oricare dintre prietenii vostri, sau membrii familiei, pentru a vedea care dintre voi are o cultura genera mai bogata.. Aplicatia Trivia Crack 2 poate fi descarcata gratuit doar astazi din App Store, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti instala prin aceasta pagina pe iDevice-uri.

Iata si cateva detalii despre aplicatia Trivia Crack 2 :

  • ÎNCĂRCĂȚI-ȚI AFACERILE TU ** Îndemnează-ți prietenii și familia la o competiție banală și dovedește-ți cât de deștept ești!
  • TRENEAZĂ-ȚI CREIERUL ** Cine spune că banii nu sunt utili? Vă veți menține creierul ascuțit cu Trivia Crack 2. Avem mii de întrebări banale provocatoare pentru dvs.!
  • COLECTAȚI CARACTERE ** Colectați personajele noastre originale pentru a vă nivela și a câștiga premii uimitoare!
  • VENIȚI UN EXPERT TRIVIA ** Răspundeți la întrebări din cele 6 categorii ale noastre: Artă, Știință, Istorie, Divertisment, Sport și Geografie și arată cât de inteligent sunteți!
  • CREAȚI-ȚI ECHIPA PROPRIĂ ** Alătură-te unei echipe de experți Trivia sau creează-ți propriul și urcă în clasament. O mulțime de premii așteaptă!
  • Grafice complet reînnoite ** Bucurați-vă de animațiile și mediile noastre frumoase, cu culori mai clare ca niciodată!
Articolul precedentiDevice.ro va Ureaza un Craciun Fericit!
Articolul următorSUA AVERTIZEAZA Marea Britanie privind PERICOLUL Adus de Huawei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.