Apple: Aplicatia GRAUITA in a Doua Zi de Craciun pentru iPhone, iPad

Pentru a doua zi de Craciun cei de la Apple au o alta aplicatie oferita gratuit pentru clientii care folosesc iPhone, iPad, iPod Touch in intreaga lume. Vorbim despre o Tricia Crack 2, o aplicatie pe care cei de la Apple o ofera pentru cei carora le plac jocurile in care pot afla si foarte multe informatii pentru cultura lor generala.

Trivia Crack 2 va permite sa concurati cu oricare dintre prietenii vostri, sau membrii familiei, pentru a vedea care dintre voi are o cultura genera mai bogata.. Aplicatia Trivia Crack 2 poate fi descarcata gratuit doar astazi din App Store, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti instala prin aceasta pagina pe iDevice-uri.

Iata si cateva detalii despre aplicatia Trivia Crack 2 :

  • ÃŽNCÄ‚RCÄ‚ÈšI-ÈšI AFACERILE TU ** ÃŽndemnează-È›i prietenii È™i familia la o competiÈ›ie banală È™i dovedeÈ™te-È›i cât de deÈ™tept eÈ™ti!
  • TRENEAZÄ‚-ÈšI CREIERUL ** Cine spune că banii nu sunt utili? Vă veÈ›i menÈ›ine creierul ascuÈ›it cu Trivia Crack 2. Avem mii de întrebări banale provocatoare pentru dvs.!
  • COLECTAÈšI CARACTERE ** ColectaÈ›i personajele noastre originale pentru a vă nivela È™i a câștiga premii uimitoare!
  • VENIÈšI UN EXPERT TRIVIA ** RăspundeÈ›i la întrebări din cele 6 categorii ale noastre: Artă, Știință, Istorie, Divertisment, Sport È™i Geografie È™i arată cât de inteligent sunteÈ›i!
  • CREAÈšI-ÈšI ECHIPA PROPRIÄ‚ ** Alătură-te unei echipe de experÈ›i Trivia sau creează-È›i propriul È™i urcă în clasament. O mulÈ›ime de premii aÈ™teaptă!
  • Grafice complet reînnoite ** BucuraÈ›i-vă de animaÈ›iile È™i mediile noastre frumoase, cu culori mai clare ca niciodată!

6 COMENTARII

  1. Este vrăjeală. Toată promoția Apple cu ‘surprize’ de Crăciun este o vrăjeală.
    Tot ce oferă sunt REDUCERI la in-app purchase-uri.

    Spre exemplu, la aplicația asta este reducere de 70% la nu știu ce pachet.

    Porcării. Nici măcar nu sunt oferte venite de la Apple direct, sunt oferte în aplicații oferite de dezvoltatori, poate în ‘parteneriat’ cu Apple.