Huawei P40 PRO: Imagine SPECTACULOASA cu Noul Ecran UIMITOR

Huawei P40 PRO are parte de o imagine spectaculoasa in care noul sau ecran este prezentat pentru intreaga lume, iata ce schimbare uriasa va aduce pentru noi.

Huawei P40 PRO ecran

Huawei P40 PRO va fi un telefon care va schimba destul de multe pe piata smartphone, insa una dintre noutatile impresionante pe care le va aduce este dezvaluita abia cum pentru fanii companiei Huawei. CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul companiei Huawei a dezvaluit ca Huawei P40 PRO va avea un design cum nu am mai vazut pana in prezent, iar astazi avem parte de un mic preview pentru ceea ce inseamna acest lucru pentru clienti.

Huawei P40 PRO are prezentat astazi panoul frontal al telefonului, si vedem cateva schimbari foarte mari in comparatie cu modelele lansate in cursul anului trecut de catre compania chinezeasca pentru clientii sai. Mai exact, Huawei P40 PRO are prezentat faptul ca marginile ecranului sunt mult mai subtiri decat cele existente in modelele anterioare, suprafata acestua fiind extinsa forte mult pentru a-i creste diagonala si a afisa mai mult continut.

Huawei P40 PRO: Imagine SPECTACULOASA cu Noul Ecran UIMITOR

Huawei P40 PRO ecran imagine ecran
Imagine cu ecranul nou al Huawei P40 Pro.

Huawei P40 PRO va ramane si fara decupajul care ii taia ecranul chiar in partea superioara de mijloc, ceea ce vine ca o schimbare complet neasteptata pentru dispozitiv, fara a se stie unde va ajunge camera sa frontala. E posibil ca Huawei P40 PRO sa aiba camera frontala integrata sub ecran, desi alti producatori au refuzat sa foloseasca tehnologia deoarece nu e pregatita, insa in aceeasi masura ea ar putea fi ascunsa intr-un mecanism din carcasa.

Huawei P40 PRO va veni intr-adevar cu un design cum oamenii asteptau de foarte multa vreme, insa nu poate fi vorba despre un design nemaivazut, iar asta deoarece exista deja telefoane care au panouri frontale similare. In ciuda acestui lucru, Huawei P40 PRO va avea unul dintre cele mai bune design-uri care au fost gandite pentru telefoanele mobile lansate in anul 2019, dar totul va fi dezvaluit de catre companie abia in 2020.

Huawei P40 PRO are anuntata luna martie a anului 2020 ca data de lansare pentru acest telefon si intreaga sa serie, dar punerea in vanzare urmeaza sa aiba loc undeva mai tarziu, fara ca o posibila data sa fi fost dezvaluita.