Huawei MATE 40 Pro va ATACA GALAXY S20, iPhone 12 cu o URIASA Schimbare

Huawei MATE 40 Pro va ataca Samsung GALAXY S20 si iPhone 12 cu o noua schimbare extrem de importanta care este pregatita de catre compania Huawei acum.

Huawei MATE 40 Pro galaxy s20

Huawei MATE 40 Pro este mai mult ca sigur in plin proces de dezvoltare in vederea punerii in vanzare pe pietele globale, iar dupa cum se prezinta situatia acum, ar urma sa vina cu o uriasa schimbare. Samsung GALAXY S20 Plus, sau cum se va numi viitorul telefon al coreenilor, ar trebui sa vina cu un ecran cu diagonala de 6.9 inch, iPhone 12 Pro Max ar putea avea unui de 6.7 inch, deci Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa vina tot cu un ecran foarte mare.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi lansat cu un ecran de 6.7 – 6.9 inch pentru a fi in continuare in aceeasi linie cu telefoanele concurente, iar asta pentru ca producatorii incearca sa faca trecerea spre ecrane si mai mari. Huawei MATE 30 Pro are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, egal cu cel al iPhone 11 Pro Max, si foarte apropiat de cel al telefoanelor Samsung lansate anul acesta, deci pentru Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa vedem un “upgrade” la un ecran mai mare.

Huawei MATE 40 Pro va ATACA GALAXY S20, iPhone 12 cu o URIASA Schimbare

Huawei MATE 40 Pro cu un ecran care are diagonala de 6.7 – 6.9 inch va fi mult mai impunator decat actualul model, si poate va reusi sa scape inclusiv de decupajul pentru sistemul de recunoastere faciala. Nu mi-as face foarte mari sperante ca Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu o camera frontala integrata in ecran, tehnologia fiind departe de a fi gata, insa chiar daca decupajul va ramane, este usor de inteles de ce diagonala ar putea creste.

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea si noua camera cu 5 senzori de imagine care este pregatita pentru Huawei P40 Pro, chinezii preluand in mod obisnuit camerele modelelor din primavara si in modelele din toamna. Huawei MATE 40 Pro va fi un telefon foarte asteptat in toamna, mai ales daca pana atunci va fi rezolvata si problema serviciilor si aplicatiilor Google, dar mai multe despre astea vom afla abia undeva spre jumatatea anului 2020.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi lansat inainte de luna septembrie a anului 2020, dupa cum prea bine stiti multi dintre voi, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit despre telefon pana in acel moment.