Windows 10: ASA ar fi ARATAT daca ar fi fost Facut de Apple

Windows 10 ar fi aratat cu mult diferit daca ar fi fost facut de catre compania Apple, iar astazi avem ocazia de a vedea cum s-ar fi putut face schimbarea radicala.

Windows 10 este cel mai folosit sistem de operare din intreaga lume, el fiind creat de catre compania Microsoft pentru a fi folosit in calculatoarele din intreaga lume, insa desigur ca nu toata lumea e multumita de ceea ce ofera. Din pacate, se pare ca exista multa lume care si-ar fi dorit ca Apple sa creeze sistemul de operare Windows 10 pentru calculatoare, iar cineva a facut un concept pentru a ne demonstra cum ar fi putut arata totul in viziunea Apple.

Windows 10 este prezentat in clipul video de mai sus intr-o versiune care ar trebui sa ne prezinte cum ar fi aratat interfata de utilizator daca Jony Ive si-ar fi pus echipa sa faca tot aspectul pentru sistemul de operare. Vorbim despre o combinatie intre un Windows 10 si un macOS, totul fiind destul de interesant gandit de catre grafician, si desi unii ar putea spune ca Apple ar fi gandit lucrurile diferit, in realitate nu stim daca totul ar sta chiar in acelasi mod.

Windows 10: ASA ar fi ARATAT daca ar fi fost Facut de Apple

Windows 10 este o combinatie intre interfete vechi si noi, iconite vechi si noi, cei de la Microsoft nereusind sa ofere pentru clienti o intreaga interfata complet moderna, ceea ce multa lume a criticat de destule ori. In cazul conceptului pentru Windows 10 facut asa cum l-ar vedea Apple, puteti observa ca exista doar modernitate, asa cum avem si in macOS, cei din Cupertino reusind sa transforme in totalitate aspectul sistemului de operare.

Windows 10 poate fi mult mai bun decat este acum, si poate arata mult mai bine, insa din pacate pentru asta e nevoie ca Microsoft sa ii ofere mai multa atentie decat acum, dar din pacate acest lucru nu se va intampla. Windows 10 nu este de ceva vreme in atenti celor de la Microsoft, ei concentrandu-se mai mult pe serviciile de tip cloud decat pe altceva, iar asta e o problema serioasa pentru restul lumii, care resimte din plin problemele existente.

Windows 10 urmeaza sa fie actualizat in primavara anului viitor de catre cei de la Microsoft, insa puteti fi siguri ca o schimbare de interfata nu va fi implementata de catre compania americana.