Huawei MATE 40 Pro va ATACA Google cu o Noua ARMA Puternica

Huawei MATE 40 Pro va ataca Google cu o noua arma puternica, Huawei fiind obligata sa actioneze in acest mod pentru ca telefoanele sa aiba succes.

Huawei MATE 40 Pro atac

Huawei MATE 40 Pro are in momentul de fata pregatita pentru lansare o noua arma foarte puternica pe care compania Huawei se va baza in lupta sa cu Google, SUA, Apple, Samsung, si multe alte companii importante. Problemele pe care le are Huawei cu SUA au fortat compania sa elimine Google Play Services din telefoanele sale, adica toate aplicatiile de la Google, inclusiv Google Play, si sunt sanse foarte mari ca Huawei MATE 40 Pro sa aiba aceeasi problema.

Huawei MATE 40 Pro are totusi o arma nu foarte secreta pe care Huawei o pregateste in momentul de fata, iar ea poarta denumirea Huawei Mobile Services, o suita de aplicatii si software menita sa inlocuiasca Google Play Services. Ea este deja implementata in Huawei MATE 30 Pro, si va fi inclusa inclusiv in Huawei P40 Pro, dar abia in Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie oferite si multe dintre noutatile care sunt in dezvoltare in momentul de fata.

Huawei MATE 40 Pro va ATACA Google cu o Noua ARMA Puternica

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba o integrare si mai extinsa pentru Huawei Mobile Services astfel incat telefoanele sa aiba alternative pentru mai multe dintre serviciile si aplicatiile pe care le ofera cei de la Google. Solutia in sine a fost dezvoltata intr-un ritm accelerat de catre cei de la Huawei in ultime luni dupa ce Google a fost obligata sa interzica integrarea software-ului sau in telefoanele noi de la Huawei, iar Huawei MATE 40 Pro are nevoie de un HMS avansat.

Huawei MATE 40 Pro va avea Huawei Mobile Services integrat oricum chiar daca Google Play Services va putea fi implementat legal in telefon in toamna acestui an, dar probabil ca doar chinezii vor beneficia de el. Huwei Mobile Services este viitorul telefoanelor Huawei, conform companiei chinezesti, iar Huawei MATE 40 Pro putea fi primul care va face marea trecere de la Google Play Services, desi software-ul poate fi oferit oficial.

Huawei MATE 40 Pro este in acest moment in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Huawei si va fi prezentat undeva prin septembrie de catre ea, dar nu se stie foarte clar cand urmeaza sa fie lansat.