Huawei P40 Pro: Prima Veste PROASTA Pentru Noul Telefon al Huawei

Huawei P40 Pro are parte de o prima veste proasta, noul telefon fiind pregatit pentru lansare cu o schimbare pe care multa lume nu o va aprecia.

Huawei P40 Pro veste

Huawei P40 Pro a fost deja anuntat pentru lansare de catre compania chinezeasca Huawei, iar din cate se pare, pentru el va fi pregatit ceva ce difera cu mult in comparatie cu ceea ce exista pentru modelele actuale. Mai exact, se pare ca Huawei P40 Pro nu ar urma sa aiba un ecran curbat spre exteriorul carcasei, asa cum s-a intamplat cu modelul lansat in primavara anului 2019.

Huawei P40 Pro are aceasta schimbare anuntata de catre un producator de carcase care a reusit sa obtina schite de productie pentru noul model de telefon, si care pare sa dea de inteles ca lucrurile nu vor sta asa cum vor fanii. Actualul model a avut aceasta caracteristica a ecranului printre cele mai apreciate, insa se pare ca pentru Huawei P40 Pro lucrurile nu vor sta chiar la fel, ceea ce ar putea aduce si unele critici din partea multor potentiali clienti.

Huawei P40 Pro: Prima Veste PROASTA Pentru Noul Telefon al Huawei

Huawei P40 Pro urmeaza totusi sa compenseze aceasta diferenta cu o noua camera care are 5 senzori de imagine integrati, ceea ce ar trebui sa ii imbunatateasca radical capacitatea de a inregistra poze si clipuri video. Aici lucrurile depind foarte mult de tipul de senzori de imagine pe care Huawei P40 Pro ii va avea integrati, dar si de software-ul pe care telefonul il va folosi pentru a utiliza la capacitate maxima acesti senzori de imagine integrati in el.

Huawei P40 Pro urmeaza sa ofere si o rezolutie QHD+ pentru ecran, mult mai mare decat cea oferita in versiunea din primavara anului 2019, iar aceasta este o schimbare mult mai importanta decat ecranul plat. Pentru a sustine aceasta rezolutie mai mare, Huawei P40 Pro va avea si un nou procesor mai important, chip-ul Kirin 990 fiind preluat din seria Mate 30 pentru a aduce performante de top pentru acest nou model de smartphone.

Huawei P40 Pro are lansarea anuntata pentru finalul lunii martie a anului viitor, insa ramane de vazut cand anume vor incepe vanzarile pentru acest dispozitiv nou.