iPhone 9 va fi LANSAT cu o Noutate SPECIALA Din iPhone 11 Pro

iphone 9 special

iPhone 9 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple in momentul de fata, iar tot mai multe detalii cu privire la telefon continua sa apara, si se pare ca una dintre noutatile sale va fi destul de speciala, in final.

iPhone 9 ar urma sa fie lansat cu o noua carcasa din sticla “inghetata”, adica exact ceea ce vedem in seria iPhone 11 Pro, si ceea ce am vazut implementat in telefoanele Google Pixel cu mult inainte ca Apple sa faca acelasi lucru.

iPhone 9 cu noua sa carcasa va fi mult mai usor de diferentiat de iPhone 8, ceea ce e necesar din moment ce restul design-ului va fi identic intre cele doua modele de telefoane pe care le-a creat compania Apple pentru clienti.

iPhone 9 va avea si costuri de productie mai mari din cauza implementarii acestui tip special de sticla de catre compania Apple, ceea ce ar putea duce si la o crestere a pretului de vanzare in raport cu cel perceput pentru iPhone SE.

iPhone 9 nu va avea doar acest nou material de sticla folosit pentru carcasa, ci si alte componente care sunt preluate de la iPhone 11 Pro, ceea ce va apropia destul de mult cele doua modele de telefoane mobile ale Apple.