Huawei: Decizia DISPERATA si Raspunsul ce a ULUIT TOATA Europa

Huawei a fost tinta unei decizii disperate care a adus si un raspuns ce a uluit toata Europa, iata ce se va intampla pe continent cu compania chinezeasca.

huawei uluit

Huawei a fost recent tinta unei decizii disperate care in ciuda modului in care a fost pusa in practica, pare sa aiba efecte fix contrare celor care au fost dorite de catre cei care au pus-o in practica. Mai exact, SUA si-a trimis o delegatie in Marea Britanie intr-o ultima tentativa de a convinge autoritatile ca Huawei trebuie sa aiba interdictie la furnizarea de echipamente 5G pentru retelele din tara, avand aparent si o serie de dovezi care sa ii sustina cererile.

Huawei a spus tot timpul ca e nevinovata, a discutat si cu guvernul britanic despre aceasta problema, si se pare ca Boris Johnson, primul-ministru, al Marii Britanii, este dispus sa le acorde o foarte importanta sansa. Conform unor surse din guvern, Boris Johnson vrea sa le permita celor de la Huawei sa furnizeze echipamente 5G pentru retelele din tara, considerand ca americanii au cereri nejustificate, si ca amenitarile privind blocarea schimbului de informatii secrete e doar un bluf.

Huawei: Decizia DISPERATA si Raspunsul ce a ULUIT TOATA Europa

Huawei este sustinuta inclusiv de catre comisarul european pentru comert, acesta recomandandu-i deasemenea primului-ministru din Marea Britanie sa nu ii asculte pe americani, si sa nu interzica echipamentele chinezilor. Se pare ca guvernul de la Londra considera ca nu exista motive serioase pentru a interzice Huawei deoarece nu e un risc pentru siguranta nationala a tarii, iar eventualele probleme care ar exista pot fi tinute in frau de catre institutiile sale.

“Marea Britanie se pregătește să sune „bluful” lui Donald Trump și să încheie un acord cu compania chineză de telecomunicații Huawei. Oficialii britanici sunt de părere că interdicția pe care o are Trump pe Huawei nu este justificată. Joi, comisarul pentru comerț al UE i-a spus lui Johnson „să-l cheme pe Trump” și să încheie acordul.”

Huawei are parte de o intorsatura extrem de interesanta a situatiei in momentul de fata, Marea Britanie fiind gata sa-i ofere ajutorul intr-o perioada in care SUA vrea cu orice pret sa o blocheze, dar nu prea are ajutorul aliatilor. E posibil ca Marea Britanie sa ofere ajutor companiei Huawei si pentru ca vrea sa ramana in relatii comerciale bune cu China dupa iesirea din Uniunea Europeana, dar indiferent de motiv, chinezii au parte de o veste grozava.

Huawei va fi privita mai bine si de catre multe alte tari europene dupa ce Marea Britanie va decide sa nu-i mai interzica echipamentele, iar Germania si Franta ar putea lua decizii similare in perioada imediat urmatoare.