Digi Mobil: Decizia UIMITOARE la care Romania NU se Astepta

Digi Mobil a luat o decizie uimitoare la care mai nimeni nu se astepta in Romania in momentul de fata, insa ea aduce beneficii uriase, iata care sunt.

Digi Mobil business

Digi Mobil a luat o decizie uimitoare la care probabil ca foarte putini din Romania se mai asteptau in acest moment, dar poate ca ea are o logica din moment ce vorbim despre o strategie care a avut mare succes. Pe final de an 2019 cei de la Digi Mobil au lansat o campanie de portare pentru clientii de tip business, oferindu-le 50% reducere pentru abonamente pe o perioada de 6 luni de zile, si cu siguranta totul a fost un foarte mare succes atunci.

Digi Mobil da de inteles acest lucru pentru ca saptamana aceasta a relansat campania pentru clientii business care aleg sa se porteze in reteaua sa de telefonie mobila in momentul de fata. Exact precum la finalul anului trecut, orice business care vine in reteaua Digi Mobil in momentul de fata beneficiaza de aceasta reducere de 50% din pretul abonamentului pentru o perioada de 6 luni de zile, dar numai daca incheie abonamentul, pentru o perioada de 2 ani.

Digi Mobil: Decizia UIMITOARE la care Romania NU se Astepta

Digi Mobil are pentru orice business oferte care aduc abonamentele nelimitate cu preturi ce incep la doar 3.33 euro, fata de 5 euro pentru clientii normali, dar numai daca in retea sunt aduse 1 – 5 abonamente. In cazul in care vreun business vrea sa intre in reteaua Digi Mobil cu 6 – 19 abonamente, atunci pretul lunar scade la 2.9 euro, iar daca afacerea vine cu peste 20 de abonamente, atunci pretul scade la 2.5 euro, o valoare foarte, foarte mica.

Digi Mobil nu ofera posibilitatea de a accesa si reteaua 5G de pe aceste tipuri de abonamente, din pacate, ceea ce desigur ca este o veste proasta, traficul fiind oferit doar in retelele 3G si 4G, conform ofertei. Mai mult decat atat, se pare ca Digi Mobil nu are nici telefoane care sa fie disponibile in rate fara dobanda, sau fara avans, deci din pacate pentru clientii de tip business nu exista beneficiile care sunt oferite pentru clientii obisnuiti din Romania acum.

Digi Mobil are aceasta oferta speciala pentru orice business pana in data de 31 ianuarie, si oricine e intersat sa profite de ea ar trebui sa o faca deoarece altceva mai bun nu va aparea prea curand de la operator.