RCS & RDS: PREMIERA in Romania, Clientii NU se ASTEPTAU la Asta

RCS & RDS a adus in Romania o premiera foarte importanta pe care clientii nu se asteptau sa o vada de la companie, iata cum au fost cu totii uimiti de ce-au primit.

RCS & RDS televiziune

RCS & RDS are parte de o premiera pentru Romania in momentul de fata, si niciunul dintre clientii sai nu se astepta la asa ceva, operatorul de telecomunicatii reusind ceva ce alti concurenti deocamdata nu pot face. Zilele trecute cei de la RCS & RDS au anuntat in mod oficial ca lanseaza postul de televiziune Eurosport 4K pentru clientii din Romania, fiind al doilea grup de telecomunicatii care face acest anunt, Vodafone facandu-l inaintea sa.

RCS & RDS are totusi parte de un mare avantaj in fata celor de la Vodafone, iar asta pentru ca abonatii sai se pot bucura de doua posturi de televiziune 4K in momentul de fata, ceea ce niciun alt operator de televiziune prin cablu nu are. RCS & RDS le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a urmari atat DIGI 4K, cat si Eurosport 4K, in momentul de fata, iar Vodafone e singurul care mai distribuie un post 4K, in timp ce Orange si Telekom nu ma iau deloc canalele Discovery.

RCS & RDS: PREMIERA in Romania, Clientii NU se ASTEPTAU la Asta

RCS & RDS a fost primul grup de telecomunicatii care a lansat un post TV 4K in Romania, DIGI 4K, iar in urma sa Travel Mix 4K a fost aprobat de catre CNA pentru a emite in Romania, dar din cate stiu, nu e disponibil la vreun furnizor. Orange distribuie ceea ce avea Telekom, adica nimic 4K, iar Vodafone are abia acum Eurosport 4K, deci alti furnizori mai mici nu au doua posturi TV 4K, asa cum are RCS & RDS in momentul de fata pentru toti abonatii sai din Romania.

RCS & RDS impune activarea unei extraoptiuni pentru a urmari DIGI 4K si Eurosport 4K in Romania, ea costand in mod normal 5 LEI, dar acum ea este oferita la promotie cu reducere de 50% pentru 4 luni, deci va costa doar 2.5 LEI. Unii clienti ai RCS & RDS spun ca Eurosport 4K este deocamdata disponibil fara restrictie pentru vizualizare, dar asta probabil ca e o situatie temporara, postul urmand a fi restrictionat in viitor doar la aceasta extraoptiune.

RCS & RDS a dat startul adoptarii posturilor TV 4K in Romania, si asta in 2018, iar mai bine de un an mai tarziu, iata ca incep sa apara si alte posturi, iar numarul acestora va creste in continuare in urmatorii ani.