112: Apelul STUPID care i-a adus unui Barbat o AMENDA de 1000 LEI

112 apel amenda

112 a avut anul acesta parte de o serie de modificari legislative menite sa ii mai linisteasca pe inconstientii care folosesc serviciul unic de urgenta ca sursa de amuzament, ocupand liniile cu apeluri complet false.

112 trebuie apelat doar in cazuri de urgenta, altfel se aplica amenzi de pana la cateva mii de LEI, lucru pe care l-a aflat si un barbat din Alba, care a primit o amenda de 1000 de LEi dupa ce a sunat la autoritati suparat ca-i intarzie taxi-ul.

112 nu este serviciu de taxi, nici sursa unde se inregistreaza plangeri de acest gen, insa barbatul aflat in stare de ebrietate a tinut totusi sa aiba problema rezolvata de catre autoritati, dar in schimb ele l-au “rezolvat” pe el cu o amenda buna.

Desigur ca si operatorul de la 112 care a raspuns la apel a fost injurat de catre barbat, insa pentru asta nu s-a aplicat vreo amenda, desi ar fi trebuit pentru ca omul sa invete ceva din aventura asta si sa nu mai faca apeluri stupide.

112 avea peste jumatate dintre apelurile anuale facute de oameni fara probleme, reale, nu la cap, STS spunand ca procentul a scazut la sub jumatate in 2019, dupa cazul Caracl, iar noile amenzi il vor reduce si mai mult.

112 nu va scapa de apelurile false pentru ca e imposibil intr-o tara ca Romania, dar macar vedem ca persoanele care nu stiu sa respecte munca depusa de oameni de acolo, dar carora nici nu le pasa ca pot fura secunde si minute pretioase din viata altcuiva, pot fi amendate corespunzator.