Apple Anunta Datele de Lansare ale Serialelor Amazing Stories, Defending Jacob, si NU Numai

Apple Datele Lansare Serialelor Amazing Stories Defending Jacob

Apple a anuntat in cursul zilei de ieri datele de lansare pentru cateva dintre serialele Apple TV+ care vor fi disponbile pentru streaming pentru utilizatorii din lumea intreaga, foarte multa lume asteptandu-le cu mare interes.

Apple pregateste punerea in distributie a serialelor Amazing Stories (6 martie), Defending Jacob (24 aprilie), Central Park, Home Before Dark (3 aprilie), Home (17 aprilie), Trying (1 mai), Dear (5 iunie) si Mythic Quest: Raven’s Banquet (7 februarie).

Apple a lansat anul trecut o serie de seriale pentru Apple TV+, iar acum pregateste nu doar serialele de mai sus, ci si lansarea unor filme pentru cei care urmaresc cu foarte mare atentie creatiile companiei americane.

Apple a avut serialele nominalizate deja la premiile Globurile de Aur 2020 si SAG Awards 2020, unele dintrele castigand deja si premii, ceea ce arata ca acest continut care este disponibil in platforma este si de calitate buna.

Steven Spielberg si Chris Evans sunt implicati in Amazing Stories si Defending Jacob, deci Apple a reusit sa traga pentru Apple TV+ actori si regizori extrem de buni care pot coordona productii de calitate foarte buna pentru abonati.