Samsung GALAXY S20 Plus: OFICIAL, ce se Intampla cu Modelul Ultra ?

Samsung GALAXY S20 Plus a devenit oficial, noul model de telefon fiind certificat inainte de lansare, iata totusi ce se intampla si cu modelul Ultra.

Samsung GALAXY S20 Plus certificat

Samsung GALAXY S20 Plus a devenit oficial in cursul zilei de ieri dupa ce acest model a fost certificat de catre autoritatile pentru telecomunicatii dintr-o tara apropiata Coreei de Sud, impreuna cu Samsung GALAXY S20. Desi Samsung GALAXY S20 Plus a fost certificat cu denumirea oficiala de catre autoritati, deocamdata nu se stie nimic despre Samsung GALAXY S20 Ultra, care inca nu a fost mentionat de vreo autoritate care certifica lansarea de telefoane.

Samsung GALAXY S20 Plus a fost certificat de catre autoritati cu numele de cod SM-G985F, in timp ce modelul S20 a fost certificat cu numele de cod SM-G980F, insa in mod interesant, modelul Ultra nu a aparut inca. Samsung GALAXY S20 Plus va fi modelul de “mijloc” din serie, iar asta pentru ca versiunea Ultra este cea care va aduce marile noutati, adica acel senzor de 108 megapixeli, zoom-ul de pana la 100X, bateria de 5000 mAh, etc.

Samsung GALAXY S20 Plus: OFICIAL, ce se Intampla cu Modelul Ultra ?

Samsung GALAXY S20 Plus certificare thailanda

Samsung GALAXY S20 Plus este telefonul de care clientii n-ar prea trebui sa se apropie pentru ca ar trebui sa fie cu doar vreo 100 de euro mai ieftin decat modelul Ultra, dar va avea foarte multe minusuri. Asta inseamna ca Samsung GALAXY S20 Plus n-ar trebui sa genereze nici prea multe vanzari in raport cu modelul Ultra, dar desigur ca totul depinde foarte mult si de ceea ce vor face clientii, pentru ca in final preturile conteaza foarte mult pentru fani.

Samsung GALAXY S20 Plus este certificat inaintea modelului Ultra, iar asta fara a se sti de ce deocamdata in Thailanda, unde a fost facuta certificarea, nu a fost publicata vreo informatie cu privire la acel model. E posibil ca modelul Ultra sa nu fie lansat acolo de catre coreeni, sau poate ca Samsung GALAXY S20 Plus va fi modelul de top, iar versiunea cea mai ieftina va avea in continuare denumirea Lite, asa cum s-a intamplat si in cazul seriei din 2019.

Samsung GALAXY S20 Plus va fi totusi prezentat in mod oficial in data de 11 februarie in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, iar vanzarile ar trebui sa inceapa pe data de 13 martie.