PS5: Imaginea SURPRIZA care i-a BUCURAT pe Fanii Sony

PS5 interfata

PS5, sau Playstation 5, este urmatoarea consola importanta pe care Sony o va prezenta, fie saptamana aceasta, fie saptamana viitoare, conform celor mai recente zvonuri aparute pe internet, dar pana atunci vedem o imagine cu interfata sa.

PS5 are prezentata in imaginea de mai jos ceea ce ar trebui sa fie noua interfata pe care compania Sony ar urma sa o ofere pentru utilizatorii din intreaga lume, ea reprezentand o versiune revizuita a celei care a fost folosita in PS4.

PS5 are aceasta imagine cu noua interfata dezvaluita dupa ce acum cateva zile cineva a facut un video fals cu aparenta secventa de initiere a consolei, astfel ca ea trebuie privita cu destul scepticism, desi pare sa fie ceva real.

PS5 a inceput sa aiba parte de diverse dezvaluiri in ultima perioada dupa ce Sony a trimis unele console catre dezvoltatori pentru ca ei sa inceapa sa isi testeze jocurile pe care le vor lansa pentru ea, deci unele sunt 100% reale, chiar daca nimeni nu e 100% sigur de asta.

PS5 imagine interfata

PS5 va fi prezentata in cursul acestei luni, la o data care deocamdata nu este sigura, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin toamna, poate prin octombrie, insa probabil ca asta va anunta compania Sony la conferinta de prezentare.