Skoda Vision IN: Primele Imagini cu Noua Masina UIMITOARE

Skoda Vision IN apare in primele imagini, iar fanii companiei au ocazia de a vedea masina uimitoare care va fi lansata pentru clienti foarte curand.

Skoda Vision IN este urmatoarea masina uimitoare pe care binecunoscutul producator Skoda vrea sa o lanseze pentru a atrage un nou segment de clienti, iar din ceea ce putem vedea, ea arata incredibil de bine. Skoda Vision IN este in momentul de fata prezentata ca un concept, iar asta pentru ca versiunea finala va fi lansata abia in 2021, dar chiar si asa nu ar trebui sa existe modificari insemnate fata de design-ul surprinzator pe care-l vedem acum.

Skoda Vision IN a fost creata pentru India, dar poate fi adusa foarte usor in Europa si alte zone de pe glob, mai ales ca arata foarte bine in aceste imagini, si vine cu upgrade-uri insemnate. La exterior, Skoda Vision IN pare sa fie prezentata in versiunea care va si intra in productie, exceptand farule LED si manerele pentru usi care ies din caroserie, in loc sa fie plasate in exterior, desi exista destule masini care ofera acelasi lucru acum.

Skoda Vision IN: Primele Imagini cu Noua Masina UIMITOARE

Skoda Vision IN imagini

Skoda Vision IN arata foarte bine la exterior, dar in interior e schimbata foarte mult in comparatie cu restul SUV-urilor pe care le ofera acum producatorul ceh pentru clienti. Skoda Vision IN este prezentata in acest concept cu un sistem de infotainment care are o tableta de 12.3 inch controlata de un joystick si un posibil sistem tactil de ajustare a aerului conditionat, in timp vechile ceasuri de bord au fost inlocuite cu un ecran, cam cum vedem la Audi si modelele de top de la Volkswagen.

Skoda Vision IN interior

Skoda Vision IN ar urma sa fie vanduta cu motorizari care incep de la un motor pe benzina de 1.5 litri, care dezvolta 148 de cai si 250 Nm, nu chiar atat de echilibrat pentru un SUV care e greu. Skoda Vision IN va fi vanduta doar in versiuni care au tractiune pe rotile din fata, deci modelele cu tractiune integrala nu vor exista, dar chiar si asa masina arata foarte interesant, cel putin in conceptul pe care-l vedem acum, chiar si in prototipul de la AutoExpo.

Skoda Vision IN va fi lansata in 2021, la preturi care vor fi anuntate de Skoda in urmatoarea perioada, insa cu siguranta nu vorbim despre o masina care va fi chiar atat de ieftina.