Samsung GALAXY S20 LIVE VIDEO cu Lansarea Noilor Telefoane

Samsung GALAXY S20 live video cu lansarea noilor telefoane urmeaza sa inceapa la ora 21:00 in direct din San Francisco, dispozitivele fiind asteptate de cateva luni de zile, dupa ce au inceput sa apara tot mai multe leak-uri.

Samsung GALAXY S20 live video cu lansarea noilor telefoane va fi nimic mai mult decat atat, adica nu vor incepe si vanzarile astazi, desi in aceasta pagina va puteti inregistra pentru a fi anuntati cand urmeaza sa inceapa si vanzarile efective.

Samsung GALAXY S20 live video cu lansarea noilor telefoane ne va aduce si prezentarea Samsung GALAXY Z Flip, telefonul pliabil pe care compania l-a prezentat deja intr-un teaser in cadrul galei pentru decernarea premiilor Oscar 2020, deci nu mai este o surpriza.

Samsung GALAXY S20 live video cu lansarea noilor telefoane nu prea are multe lucruri necunoscute, iar asta pentru ca pana acum a aparut cam tot ceea ce trebuia sa aflam in legatura cu produsele pe care coreenii le-au dezvoltat in ultimele luni.

Samsung GALAXY S20 va fi o serie de telefoane care nu va fi ieftina, dar care va aduce specificatii foarte bune pentru fanii din intreaga lume, iar livrarile precomenzilor ce vor fi facute in curand vor ajunge la clienti la inceput de martie.