Mesaj de la Politia Romana pentru a ATENTIONA TOTI Cetatenii

mesaj politia romana liniste

Politia Romana vine astazi cu un nou mesaj de atentionare pentru toti cetatenii din Romania, ea reiterand o avertizare pe care a mai facut-o acum cateva saptamani, dar pe care probabil ca multe persoane n-au prea luat-o inseama.

Politia Romana le readuce aminte oamenilor ca deranjarea vecinilor este sanctionata mai dur de la finalul lunii trecute, amenzile crescand la 500 – 1500 de LEi pentru nerespectarea legii in interiorul cladirilor, o suma maxima substantiala.

Politia Romana a reusit sa obtina si integrarea a lege a principiului repetabilitatii, iar in aceasta situatie amenzile cresc pana la valoarea de 2000 – 3000 de LEI, in functie de gravitate, iar cu banii astia poti inchiria un local sa te distrezi o noapte.

Politia Romana poate fi chemata de catre oricine are vecini care asculta muzica tare, sau face galagie de orice fel in orele de liniste, iar agentii pot aplica aceste amenzi pe loc, sau dupa chemarea proprietarului apartamentului la o sectie de politie.

Politia Romana a obtinut modificarea legii privind linistea in timpul orelor de odihna pentru ca nu prea aveau amenzi suficient de mari pe care sa le aplice celor carora nu le pasa de linistea altora, insa acum au posibilitatea de a ii sanctiona destul de dur.

Conform legii 61/1991, tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 12 februarie 2020