Huawei: Anunt CRITIC, DEZASTRUL Confirmat pentru Companie

Huawei are parte de un anunt critic astazi, dezastrul companiei fiind confirmat deja, iata ce lovitura extrem de dura este pregatita impotriva ei acum.

Huawei exporturi

Huawei a avut acum cateva saptamani parte de un anunt care a surprins extrem de multa lume, iar asta deoarece el vedea de undeva de unde nimeni nu se astepta sa vada sustinere pentru compania chinezeasca. Pentagonul a fost acum cateva saptamani impotriva unui plan al lui Donald Trump de a aplica noi sanctiuni mai dure impotriva Huawei, aceste aurmand a bloca intr-o foarte mare masura capacitatea companiei de a mai face dispozitive electronice.

Huawei a avut atunci in mod complet neasteptat parte de ajutorul Pentagonului, iar mai toata lumea a ramas complet surprinsa sa vada ca aceasta institutie se opune sanctiunilor dorite de catre Donald Trump. Ei bine, se pare ca Pentagonul si-a “revenit in simtiri”, iar acum urmeaza sa sustina noile sanctiuni pe care SUA vrea sa le impuna impotriva Huawei, deci planul lui Trump ar urma sa isi urmeze cursul normal fara opozitia vreunei institutii.

Huawei: Anunt CRITIC, DEZASTRUL Confirmat pentru Companie

Huawei ar urma sa fie in imposibilitatea de a mai cumpara componente in care exista cel putin 10% tehnologie dezvoltata in SUA, chiar daca ele sunt fabricate in afara tarii. Acum Huawei poate cumpara componentele fabricate in afara SUA indiferent ce procent din tehnologia lor e dezvoltata in SUA, dar in cazul celor produse in SUA, acest procent este de 25%, deci practic, activitatea sa ar fi total blocata pentru ca multe companii americane isi asambleaza produsele in China.

“Pentagonul este probabil să sprijine noile restricții ale SUA asupra Huawei Technologies, inversând opoziția anterioară față de o propunere menită să reducă și mai mult exporturile către compania chineză din lista neagră. Reversarea ar îngreuna companiile americane să obțină interdicția efectivă a exporturilor către Huawei. Secretarul pentru comerț, Wilbur Ross, l-a sunat recent pe secretarul apărării, Mark Esper, pentru a discuta problema și se așteaptă o întâlnire cu privire la aceasta săptămâna viitoare. O întâlnire la nivel înalt va avea loc pe 28 februarie, când oficialii americani vor discuta în continuare exporturile de tehnologie de frânare în China și Huawei.”

Huawei va fi motivul din cauza caruia va avea loc o intalnire la nivel inalt pe 28 februarie intre secretarul de stat al SUA si alti membri din Guvern, scopul fiind de a lua od ecizie privind aplicarea unor sanctiuni mai dure. Atunci se va decide practic blocarea posibilitatii celor de la Huawei de a cumpara si componentele care sunt produse in afara SUA de catre companii americane, deci vor avea probleme mari in a-si fabrica telefoanele, tabletele, calculatoarele, si nu numai.

Huawei nu a resimtit acum prea mult sanctiunile SUA pentru ca putea cumpara de la companii americane componentele fabricate in China, dar aceasta “portita” din sanctiuni va disparea din februarie, sau martie.