Orange: Cum Poti CASTIGA un BMW Daca esti Client in Romania

Orange bmw

Orange are pentru clientii din Romania o promotie extrem de interesanta care le ofera acestora posibilitatea de a castiga o masina BMW daca fac tot ceea ce li se spune in aceasta pagina, si vorbim despre un premiu foarte interesant pentru ei.

Orange are campania promotionala lansata astazi pentru clientii care folosesc si cartele Prepay in Romania, acestia putand castiga nu doar un BMW, ci si 8 salarii anuale in valoare de 12.000 de euro, sau 48 de telefoane mobile.

Orange le ofera tuturor clientilor de cartele prepay care isi reincarca cartelele in perioada 13 februarie – 31 martie cu minim 5 euro posibilitatea de a participa la aceasta promotie, insa si bonusuri de 50 GB de internet 4G pentru o perioada de 30 de zile.

Oange ofera cate un smartphone pe zi in toata perioada concursului, doua carduri cadou in fiecare saptamana, un salariu anual de 12.000 de euro saptamanal si in final, la sfarsitul campaniei un norocos va castiga acel BMW i3, o masina electrica interesanta.

Orange castiga bmw

“București, 13 februarie 2020. În perioada 13 februarie – 31 martie, clienţii Orange PrePay sunt recompensaţi cu internet bonus şi extra şanse de câştig în cadrul unei tombole cu super premii pentru reîncărcările în valoare de minimum 5 euro credit. Pentru fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opţiune în valoare de minimum 5 euro credit în perioada promoţiei, clienţii Orange primesc automat 50 GB net 4G pentru 30 de zile.”

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in acest moment, iar campania aceasta pe care o are pentru clientii de cartele Prepay ii cam lasa in umbra pe cei cu abonamente, care platesc lunar pentru servicii cu mai putine beneficii, dar nu pot castiga masini sau telefoane.