UBER: SCHIMBARE TOTALA, Cum vei Chema Masinile ca TAXI-urile

UBER vrea sa faca o schimbare totala pentru aplicatia sa de transport alternativ, iata cum ne va permite sa chemam masinile asa cum faceam cu taxi-urile.

0

uber telefon

UBER pregateste o schimbare totala pentru clientii care-i folosesc platforma de ridesharing, iar asta in conditiile in care foarte multa lume este multumita de modul in care se desfasoara lucrurile acum. Cei de la UBER, care si-au construit un business din oferirea de servicii de transport cu o aplicatie de telefon, testeaza un sistem care le permite clientilor sa-si cheme masina asa cum fac si cu taxi-ul, adica printr-un apel telefonic.

UBER a lansat un Arizona un program pilot si un numar special pe care oricine il poate apela de pe orice telefon, un operator preluand apelul clientului si detaliile curse, oferind apoi informatii despre pret. UBER va trimite prin SMS detaliile cursei, impreuna cu numarul masinii si tipul acesteia, suma estimata, iar la final o chitanta pentru plata care poate fi facuta inclusiv prin card bancar, daca aveti deja un cont inregistrat in platforma.

UBER: SCHIMBARE TOTALA, Cum vei Chema Masinile ca TAXI-urile

UBER le va permite oamenilor sa se inregistreze in platforma sa chiar si telefonic, iar datele de plata vor fi comunicate operatorului, astfel incat la finalul cursei banii sa fie retrasi de pe card. UBER revine practic la vechiul mod de functionare al taxi-urilor, care aveau si dispecerat, dar compania spune ca sistemul este foarte util in principal pentru persoanele in varsta, care nu stiu sa foloseasca un telefon, dar vor totusi sa foloseasca serviciile platformei.

“Uber pilotează o modalitate diferită de a comanda una dintre mașinile sale dincolo de aplicațiile sale sau asistenții de voce și este una cu care ar putea fi familiarizat dacă ați avea vreodată să comandați un taxi înainte de 2009 sau ceva mai mult. Se testează o opțiune de a rezerva un Uber prin apel telefonic în Arizona – puteți comanda o mașină apelând 1-833-USE-UBER.”

UBER ofera pentru cursele cerute prin telefon exact aceleasi optiuni precum pentru cursele facute prin aplicatie, deci veti putea alege ce fel de masina vine dupa voi, si desigur ca vi se va spune in avans cat va costa totul. UBER face o miscare surprinzatoare aici, dupa ani de lupta cu firmele de taxi, in special in Romania, unde lipsa dispeceratului era marea problema a COTAR, dar acum ea este rezolvat direct din SUA, desi deocamdata programul pilot e derulat doar in SUA.

UBER va testa aceasta metoda noua de comandare a curselor timp de cateva luni in SUA inainte de a decide daca o extinde in alte state decat Arizona, sau daca o va exitinde inclusiv in alte zone de pe glob.