LUNA: Planul SECRET al NASA Dezvaluit pentru TOATA Omenirea

LUNA a avut dezvaluit in sfarsit planul secret al misiunilor pe care vrea sa le faca pentru a trimite din nou oamenii acolo, iata cum se desfasoara totul.

LUNA misiuni

LUNA a avut in proces de creare un plan secret al celor de la NASA cu privire la primele misiuni care vor duce oamenii acolo in urmatorii ani, iar acesta a fost facut public in cursul acestei saptamani. Dezvaluirea vine dupa ce NASA a primit din partea presedintelui SUA, Donald Trump, o crestere cu 2.6 miliarde de dolari a bugetului pentru anul 2020, iar asta special pentru ca misiunile spre LUNA sa fie indeplinite cu succes de catre agentia spatiala americana.

LUNA are explicate mai jos toate misiunile pe care NASA vrea sa le faca in fiecare an din 2021 si pana in 2030, iar separat de satelitul natural al Pamantului, le avem detaliate si pe cele pentru planeta Marte. Intre 2021 si 2030 aceste misiuni de pe LUNA vor ajuta NASA sa pregateasca si trimiterea primilor oameni catre planeta Marte, iar acest lucru s-ar putea intampla cel mai tarziu in 2033, daca nu apar probleme cu misiunile spre satelitul natural.

LUNA: Planul SECRET al NASA Dezvaluit pentru TOATA Omenirea

LUNA misiuni

LUNA urmeaza sa aiba in 2021 trimisa o prima nava fara echipaj uman care sa se apropie de satelitul natural, iar in ea vor fi gazduite 20 de module cube sats, dintre 7 urmeaza sa fie module lunare. In 2022 proiectul Artemis ar urma sa aiba parte de primul zbor al unui echipaj uman cu nava care ar trebui sa ajunga pe LUNA, dar nu vorbim si despre o aselenizare, asta pentru ca in 203 va fi construita o platforma care sa faciliteze aselenizarea mai usoara.

LUNA urmeaza sa aiba primul echipaj uman trimis de catre NASA in 2024, impreuna cu echipamente care sa imbunatateasca platforma care va simplifica aselenizarile, si sa permita construirea unui port comercial de aselenizare. in 2025 cei de la NASA se asteapta sa trimita si prima nava care va face zboruri comerciale catre LUNA, dar fara clienti, atunci totul urmand a fi doar in faza de testare inainte ca primii clienti sa fie transportati.

LUNA este doar un hop spre marele univers, iar in timp ce vor avea loc misiunile din programul Artemis, cei de la NASA vor mai trimite roboti care vor ajunge pe planeta Marte.