EURO 2020: Biletele Trimise pe Telefoane intr-o Aplicatie SPECIALA

EURO 2020 vine in Romania vara aceasta, chiar daca nationala de fotbal se va califica, sau nu, iar cei care si-au cumpart deja bilete online, vor putea avea acces in cadrul stadionului chiar de pe telefonul mobil, fara a avea nevoie de un bilet fizic.

FRF a anuntat astazi noul sistem de emitere a biletelor pentru EURO 2020, UEFA pregatind in vara lansarea unei aplicatii speciale pentru toti cei care au cumparat bilete, ea urmand a facilita folosirea biletelor in stadioanele din oricare dintre cele 12 tari.

EURO 2020 va permite practic accesul mult mai usor la meciuri fara a mai purta cu noi bilete in format fizic, iar ce de la UEFA spun ca acest sistem va face mult mai dificila inclusiv falsificarea biletelor, o problema intalnita in cazul fiecarui turneul de acest gen.

EURO 2020 a avut deja vandute o prima runda de bilete pentru meciuri, inclusiv in Romania, iar alte bilete vor fi puse in vanzare in urmatoarele luni, astfel ca daca inca nu ati cumparat vreunul, mai aveti ocazia de a face acest lucru.

EURO 2020 incepe la jumatatea lunii iunie, Bucuresti urmand a gazdui cateva dintre meciurile de la turneul final, si in martie vom afla daca ne vom putea sustine nationala din tribune, sau ne vom uita iar la televizor cum altii joaca in locul nostru.

“Noul sistem mobil de ticketing va permite o distribuire sigură a biletelor și va facilita prevenirea duplicării biletelor și apariția replicilor acestora, întrucât codurile QR se vor activa prin Bluetooth doar în momentul când fanii se vor afla în proximitatea stadionului. Proiectul de ticketing mobil UEFA EURO 2020 se bazează pe succesul consemnat cu ocazia primelor finale ale Ligii Națiunilor UEFA, din iunie 2019, când peste 110.000 de bilete (reprezentând 80% din cuantumul disponibil) pentru cele patru jocuri au fost furnizate cu succes către telefoanele mobile.

Fanii care au achiziționat bilete UEFA EURO 2020 în timpul fazei de vânzare din decembrie 2019 și care o vor face cu ocazia fazelor de vânzare ulterioare, mai aproape de startul turneului final, vor primi biletele sub forma biletelor mobile, prin intermediul aplicației de ticketing mobil a UEFA EURO 2020. Această aplicație va fi disponibilă spre descărcare, pentru telefoanele tip Android și iOS, spre sfârșitul lui mai 2020. Biletele mobile vor fi direcționate către aplicație nu mai târziu de șapte zile înaintea meciului în cauză. UEFA preconizează să trimită fanilor, în total, peste un million de bilete mobile pentru toate cele 51 de meciuri.”