Digi Mobil: SURPRIZA TOTALA pentru Clienti cu Acest Anunt

Digi Mobil si-a susprins in totalitate clientii din Romania cu un anunt foarte important care dezvaluie o foarte importanta schimbare pentru toata lumea.

Digi Mobil actualizari

Digi Mobil continua seria surprizelor luna aceasta, operatorul de telefonie mobila reusind sa aduca pentru clientii din Romania foarte multe schimbari chiar extrem de interesante, si seria lor continua acum. Digi Mobil a actualizat ieri ar hartile cu acoperirea in Romania, pentru a treia oara luna aceasta, toate fiind listate cu informatii noi, deci daca erati interesati sa aflati cum se mai schimb acoperirea in zonele de interes, acum puteti vedea ce este nou.

Digi Mobil a actualizat harta pentru acoperirea noii retele 2G, si din cate se pare, a reusit sa extinda acoperirea in alte zone din tara noastra, ceea ce desigur ca vine ca o veste buna pentru toata lumea. Harta pentru acoperirea pe care o ofera reteaua 5G a fost deasemene actualizata de catre Digi Mobil, insa nu am observat vreo zona noua inclusa, dar e posibil ca acoperirea din zonele in care existau deja antene 5G sa fi fost imbunatatita de catre operator.

Digi Mobil: SURPRIZA TOTALA pentru Clienti cu Acest Anunt

Digi Mobil afirma ca a actualizat inclusiv hartile cu acoperirea 3G pe care o ofera in Romania prin retelele proprii, iar aici schimbarile sunt mai greu de observat, exceptand situatia in care cautati o zona anume. Acelasi lucru poate fi spus si despre hartile pentru acoperirea 4G, cei de la Digi Mobil actualizandu-le deasemenea si pe acestea, insa desigur ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la zone specifice pentru a vedea daca s-a schimbat ceva, sau nu.

Digi Mobil a inceput anul cu investitii mari in toata infrastructura sa de telefonie mobila, sau cel putin asta da de inteles cu aceste actualizari constante ale hartilor privind acoperirea. Cele mai mari progrese au fost facute pentru reteaua 2G, cea care vine sa suplimenteze lipsurile de semnal pe partile 3G si 4G, deci e putin probabil ca Digi Mobil sa mai preia divizia de servicii mobile a celor de la Telekom din moment ce-si face infrastructura proprie.

Digi Mobil ar putea actualiza iar pana la final de luna hartile cu acoperirea 2G, 3G, 4G si 5G din Romania, daca ritmul va continua, si ramane de vazut ce schimbari importante vor mai deveni vizibile.