Volkswagen Passat: Anunt ULUITOR, Model ce INLOCUIESTE Seria

Volkswagen Passat are parte de un anunt uluitor deoarece intreaga serie de masini ar fi pregatita pentru inlocuire, iata ce vrea producatorul sa ofere.

Volkswagen Passat inlocuire

Volkswagen Passat este una dintre cele mai vechi si mai populare serii de masini pe care producatorul german Volkswagen a lansat-o de-a lungul anilor, dar se pare ca compania vrea sa faca o schimbare uriasa. Mai exact, intentiile celor de la Volkswagen vis-a-vis de seria de masini Volkswagen Passat este de a inlocui in totalitate modelele actuale cu cel putin unul electric, sau macar sa aduca unul electric in serie pentru a oferi optiuni noi, mai interesante, de achizitie.

Volkswagen Passat ar putea fi inlocuit in totalitate de un model din seria ID, sau ar putea avea un acest model inclus in serie pentru a le oferi clientilor optiunea de a renunta complet la carburanti. Volkswagen Passat este disponibil in momentul de fata intr-o serie GTE, adica o versiune hibrid care functioneaza pe electricitate si motor cu combustie interna, dar planurile Volkswagen sunt de a renunta complet la vechile modele la un moment dat.

Volkswagen Passat: Anunt ULUITOR, Model ce INLOCUIESTE Seria

Volkswagen Passat ar putea fi inlocuit de un mode numit ID Space Vizzion, acesta fiind vizibil in imaginea de mai sus, si fiind deja prezentat sub forma de masina concept in cadrul salonului auto de la Los Angeles. Puteti vedea ca daca acesta va fi intr-adevar inlocuitorul Volkswagen Passat, atunci mai mult ca sigur va avea si succes pentru ca vorbim despre o masina care arata foarte bine, si care mai mult ca sigur va fi interesanta pentru clienti.

Volkswagen Passat va fi mai mult ca sigur inlocuit cu un model din seria ID, daca va fi inlocuit de ceva, iar acest model va fi total electric, si masura ar putea fi fortata inclusiv de probleme Volkswagen din ultimii ani. Volkswagen Passat este un model extrem de popular, se vand foarte multe modele anual, iar introducerea unui model electric in serie ar fi o idee foarte buna din partea companiei, dar totul depinde si de felul in care clientii vad aceste modele.

Volkswagen Passat nu va avea un model electric lansat ca inlocuitor pentru serie, sau nou pentru serie, lansat anul acesta, ci poate fi asteptat undeva de prin 2021, deci va trebui sa mai avem rabdare in ceea ce-l priveste.