Android 11: Anuntul ULUITOR pentru Telefoanele de la Samsung

Android 11 este in centrul unui anunt foarte important pentru clientii care au telefoane Samsung, iata ce face acum compania coreeana pentru utilizatori.

Android 11 samsung galaxy s10 plus

Android 11 este viitoarea versiune importanta a sistemului de operare pe care compania Google il va lansa, el fiind cunoscut si cu denumirea Android R de catre multa lume, iar Samsung il testeaza deja pe telefoane. Prima versiune beta a Android 11 a fost lansata de catre cei de la Google saptamana trecuta, iar cei de la Samsung au inceput sa testeze actualizarea pentru a o putea oferi cat mai rapid pe telefoanele lor in momentul in care va fi oferita oficial.

Android 11 va fi lansat in august de catre Google, iar in mod normal Samsung ar trebui sa ofere actualizarea pe telefoanele sale de prin decembrie, sau poate chiar noiembrie, dar procesul ar putea fi expediat. Android 11 este deja testat in Samsung GALAXY S10 Plus de catre coreeni, unul dintre telefoane facand si un test de performante in Geekbench, de unde a venit si confirmarea faptului ca actualizarea este in pregatire la coreeni acum.

Android 11: Anuntul ULUITOR pentru Telefoanele de la Samsung

Android 11 Samsung GALAXY S10 Plus geekbench

Android 11 nu va fi lansat pe vreun model de telefon Samsung inainte de a fi pus in distributie in versiunea sa finala, deci nu trebuie sa va ganditi la acest lucru, dar ar putea fi lansat mai devreme decat in anii trecuti. In 2019 cei de la Samsung au expediat procesul de lansare al Android 10 cu o luna in comparatie cu 2018, astfel ca in 2020 ne putem astepta ca Android 11 sa vina cu cel putin cateva saptamani mai devreme, pentru a-i multumi pe clienti.

Android 11 este asteptat deja de multa lume, ia dupa ce va fi lansat in versiune finala clientii Samsung vor dori sa il aiba imediat, si compania pare sa lucreze deja la a le oferi oamenilor exact ceea ce vor. Samsung a fost criticata in repetate randuri pentru faptul ca ofera foarte greu actualizarile pentru clientii care-i cumpara telefoanele, dar cu Android 11 ar putea ajunge si mai aproape de rezolvarea problemelor care i-au dat batai de cap pana acum.

Android 11 va fi prezentat in mod oficial de catre cei de la Google la inceput de luna mai, si atunci vom afla noutatile sale importante, dar repet, abia in august va fi lansat in versiunea finala.